Вінницькі освітяни активно вакцинуються від COVID-19. Відсоток по школах та садочках

Вінницькі освітяни активно вакцинуються від COVID-19. Відсоток по школах та садочках
  • Однією з умов працювання шкіл та садочків у «жовтій» зоні є вакцинація понад 80% освітян. У Вінниці нині заклади майже доходять до цієї позначки.

У Вінницькій міській територіальній громаді станом на 21 вересня від коронавірусної інфекції імунізувались майже 74% від загальної кількості працівників закладів освіти. Загальний відсоток імунізованих педагогічних і технічних працівників по освітянській галузі уже становить 73,6 % (на 16 вересня він складав 68,1%).

Найвищий показник вакцинованих в інклюзивно-ресурсних центрах — 91,6 %, а в закладах позашкільної освіти від Covid-19 щепились 83,8%  працівників. Високий показник імунізованих і в школах та садочках. Про це інформує сайт міськради.

«Нині від коронавірусної інфекції вже щепились 91,6% працівників інклюзивно-ресурсних центрів, 83,8% — позашкільної освіти. Що стосується шкіл, тут ситуація теж досить непогана — 76,6 % вчителів вже вакциновані. В 30 міських школах щепилось 80% колективів, ще в п’яти — понад 70%», — зазначає директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.  

Відео дня

В дитячих садочках Вінницької ТГ від коронавірусної інфекції імунізувалось 68,7% працівників. Понад 80%  щепились в 31 садочку, а в 15 — понад 70%. 

З 23 вересня, нагадаємо, в усіх регіонах України буде встановлено «жовтий» рівень епіднебезпеки.

 

Читайте також:

В Україні до кінця року продовжили адаптивний карантин

COVID набирає обертів. В Україні виявили понад п'ять тисяч нових випадків

Три смерті та 77 нових випадків. Дані про COVID-19 по Вінниці та області

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наталья Горошко

    почти добровольно?

keyboard_arrow_up