Від чого ми помираємо, рахуючи COVID-19

Від чого ми помираємо, рахуючи COVID-19
  • З початку епідемії в Україні зафіксували більше 200 тисяч випадків коронавірусу і майже 4000 смертей.
  • Цифри виглядають лячно, особливо, коли кожен випадок під постійним контролем.
  • І зовсім інша картина вимальовується на фоні інших хвороб. Коли смертність рахується сотнями тисяч.
  • Зокрема, за січень-липень померло 334 307 українців, з яких 13 991 були вінничанами

Державна статистика звітувала стосовно причин смертності українців загалом та вінничан, зокрема. Дані за шість місяців 2020 року. Мова про хвороби, які нікуди не ділись і як завжди забирають життя. Лідируючі позиції за смертністю тримають хвороби систем кровообігу. Вони лише за шість місяців  забрали життя майже 228 тисяч людей.

Далі «топові» місця посідають онкозахворювання, через які померло більше 45 тисяч. Та хвороби органів травлення — які забрали майже 13 тисячі людей.

Відео дня

 

Читайте також:

«За кілька тижнів будемо мати лавину хворих». Ковід-прогнози від лікаря-інфекціоніста

Новий антирекорд по СOVID: в Україні +4 027 за добу. Скільки на Вінниччині?
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Альона Кухар

    Не можу повірити що Вас зацікавили ще якісь хвороби окріс короновіруся🤔🤷🏼‍♀️
  • Любовь Гунченко

    Щоб так не лякати кількістю смертей, будь ласка, наведіть статистику народжуваності за цей же період. Це.надасть нам оптимізму. А то вже скоро будуть рахувати кількість смертей від стресу, від лавини негативної інформації.
  • Олег Мороз

    А спонсор всього - кооороооонннааавіііірррруууссс💪💪💪
  • Віра Веклич

    Тому,що не лікують людей.

    Андрей Рой reply Віра Веклич

    Очень большой процент людей тянут до последнего, когда уже врачи иало, что могут сделать. Ну лечение недешево.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up