У Вінницькій області зафіксували 700 випадків коронавірусу. Цифри по районах

У Вінницькій області зафіксували 700 випадків коронавірусу. Цифри по районах
  • Станом на 16 травня у Вінниці підтвердили коронавірус у 384 людей.
  • За минуло добу COVID-19 виявили у 26 мешканців Вінниччини.

За інформацією Вінницького обласного лабораторного Центру МОЗ України, станом на сьогодні  в області з початку спостережень зареєстрували 1053 підозри на коронавірусну інфекцію. У 700 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 46 дітей.

Зокрема, COVID – 19 виявлено у 32 дітей з м.Вінниці, у чотирьох – з м.Гайсина. У Вінницькому районі лабораторно підтвердили 4 випадки захворювання на коронавірус серед дитячого населення, а в Калинівському, Барському, Літинському, Томашпільському, Тростянецькому районах та в Чернівцях – по одному.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані:

Відео дня
  • у Вінниці — 384,
  • в Калинівському районі — 73,
  • у Вінницькому — 44,
  • в Жмеринському — 32,
  • в Тростянецькому — 19,
  • у Літинському — 16,
  • в Барському — 15,
  • у Гайсинському — 14,
  • у Погребищенському — 13.
  • у Немирівському, Томашпільському і Козятинському районах — по 10
  • у Тиврівському районі – 8,
  • у Липовецьому — 7,
  • в Ямпільському — 6 випадків.
  • в Тульчинському, Хмільницькому, Мурованокуриловецько та Оратівському районах — по 5
  • в Чернівецькому районі та в Могилів-Подільському — по 4,
  • у Крижопільському районі та в Ладижині зареєстрували по 3 випадки,
  • а в Іллінецькому та Бершадському районах області —  по 2.
  • в Шаргородському районі — 1.

Про загальну ситуацію в області щодо рівня захворюваності на COVID – 19 повідомив голова облдержадміністрації Владислав Скальський.

Станом на 16 травня одужали 385 осіб, в тому числі 26 дітей та 131 медичний працівник, що підтверджено негативними результатами повторних лабораторних досліджень.

— Всього на даний час в лабораторіях Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України  протестовано 13280 зразків матеріалів. У результаті досліджень у 700 осіб був виявлений коронавірус, в 12580 випадках результати досліджень були негативні, — зауважив Владислав Скальський.

У вогнищах інфекції обстежили 1053 особи з підозрою на захворювання, 12197 контактних. Також з профілактичною метою обстежили 30 осіб, які перебували в обсервації.

— Для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції закуплено та отримано по гуманітарній допомозі 310 наборів діагностичних тест-систем. На даний час в лабораторіях обласного лабораторного Центру в наявності діагностичні тест-системи для дослідження матеріалів методом полімеразної ланцюгової реакції на 14 600 осіб, — розповів голова ОДА.

На онлайнкарті від РНБО щодня оновлюється статистика щодо лабораторно підтверджених випадків захворювання; кількості хворих, померлих та тих, хто одужав, не лише в Україні, а й у світі.

 

Читайте також:

Дані по СOVID-19 на 16 травня: в Україні вже 17 858 хворих, на Вінниччині +26 за добу

За один день у Жмеринці підтвердили 11 випадків COVID-19

У Вінниці від коронавірусу помер священик Олексій Іродов    

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Марiя

    Порiвняли Вiл-Снiд з короною... 5000-6000... снiд передаёться незахищених статевим шляхом, без презервативу, через кров та вiд матерI до дитини. Корона в Першу чергу повiтряно-крапельним шляхом, просто кажучи з повiтри де перебував довгий час хворий чи кашляв.. ще бiЛьве вражае наскiльки люди Украiни темнi в елементарному, вiдсталI, що е дуже вигiдно такiй державi
  • Марiя

    Ну як I всI iншI хвороби в УкраiнI,  хто кого тут добре лiкуе? I зрозумiйде нарештi що туберкулёз - це хвороба бiдних краiн I бiдних людей, зI слабким iмунiтетом та хронiчним недоiданням. Европа подолала туберкулёз ще у 19-20 столiттI. Як раз корона для Украiни, Кожний день по 500 выявленных хворих, то комедiя ви так будете iх тестувати всiх ще 50 рокiв... середньовiччя. Сiнгапур подолав корону за 2 тижнI, швидко протестували все населення, хворих вiдiбрали

    ОБА НА reply Марiя

    На 15.05.2020
  • Руслана Рудникова

    Не вірю жодному слову!
  • Скепс

    У Вінницькій області за офіційними даними близько шести тисяч хворих на ВІЛ\СНІД, щороку виявляють тут до тисячі хворих на туберкульоз,який не так часто виліковується взагалі,а ви носитеся з короною.Скажіть вже правду,що ваша медицина барижна,розвалена реформами, не здатна ні на що,як і рулящіє в цьому зоопарку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:58 На фронті відбулося понад сотню зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up