У Хмільнику помер 80-річний чоловік, в якого підтвердили коронавірус — Хмільницька РДА

У Хмільнику помер 80-річний чоловік, в якого підтвердили коронавірус — Хмільницька РДА
  • Сьогодні, 15 травня, в інфекційному відділенні Хмільницької центральної районної лікарні помер 80-річний чоловік.
  • Вчора у нього підтвердили коронавірус.

«Чоловік 1940 року народження, житель с.Уладівка Літинського району, у якого було підтверджено коронавірусну інфекцію 14 травня, помер сьогодні зранку. Поступив у лікарню у важкому стані з захворюванням серцево-судинної системи та,  не приходячи до свідомості, помер», — повідомляють у Хмільницькій РДА.

 

Відео дня

 

Але інформацію не підтверджує головний епідеміолог Вінницької області.

— Станом на сьогодні, 15 травня, офіційно зареєстровано на Вінниччині сім летальних підтверджених випадків від коронавірусу. Людей помирає щодня багато від різних хвороб, — повідомив він нам по телефону.

Варто додати, що на Вінниччині сьомою жертвою від коронавірусу став священик, яким помер вчора, 14 травня.

Станом на 09.00 год 15 травня 2020 року на Хмільниччині нових  лабораторно підтверджених випадків  COVID-19  немає.

«На сьогодні в інфекційному відділенні Хмільницької центральної районної лікарні перебуває  на лікуванні 1 жінка, жителька с.Уладівка Літинського району», — йдеться у повідомленні на сайті Хмільницької ОДА.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9.00 15 травня в Україні 17330 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 476 летальних, 4473 пацієнта одужало. Хворобу підтверджено у 1 220 дітей та 3 420 медиків. За добу зафіксували 483 нові випадки.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена у 674 випадках по Вінницькій області.

 

Читайте також:

У Вінниці від коронавірусу помер священик Олексій Іродов    

Дані по СOVID-19 на 13 травня: в Україні вже 16 425 хворих, на Вінниччині +48 за добу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Константин Сильченко

    "Поступив у лікарню у важкому стані з захворюванням серцево-судинної системи та,  не приходячи до свідомості, помер"-то від чого він помер насправді у 80 рокіа?

    Віталіна reply Константин Сильченко

    Дєда привезла швидка з інсультом, у нього відібрало праву руку і ногу. А помер він від того, що йому не надавали якісну медичну допомогу. А коронавірус йому приписали для статистики і не дали людину нормально поховати і попрощатися. У всіх рідних хто з ним проживав були взяті аналізи на плр, усі негативні. З подвір'я він нікуди не виходив.

    Diana Lanovets reply Віталіна

    Віталіна, як можна з вами зв'язатися?
  • Tatiana Timofeeva

    Перестаньте нести ахінею!!!!
  • Slava Ch

    NYC health опубликовал данные по летальным исходам в Нью-Йорке.  У 15792 человек из 15888 умерших была получена информация о наличии фоновых хронических заболеваний или информация об их отсутствии не была получена. Из них у 12571 были сахарный  диабет, астма, гипертоническая болезнь, ожирение, болезни легких,  сердца, почек, печени. Т.е. представьте, только 0,6% умершиих были без хронических болезней! Коронавирус не опасен для здоровых людей! Власть карантином, запретом посещения парков, запрещая заниматься спортом пыталась подорвать здоровье людей. Напрашивается вопрос: Зачем?

    https://www1.nyc.gov/assets/doh/downloads/pdf/imm/covid-19-daily-data-summary-deaths-05172020-1.pdf

  • Татьяна Григорьева

    Зробили тест,і так швидко вже був результат 🤔
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up