У Гайсинському районі масове отруєння людей. Там кропили поле хімікатами

У Гайсинському районі масове отруєння людей. Там кропили поле хімікатами
фото ілюстративне
  • Люди почали звертатися з недомаганням до лікарні після того, як місцевий орендар покропив поле. Дорослих після меддопомоги відпустили додому, а двох діток — госпіталізували.

Поліція розслідує обставини отруєння людей у Гайсинському районі. Про це розповідає відділ комунікацій поліції Вінницької області.

— 10 липня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію двох дітей, віком 9 та 12 років, мешканців села Осіївка, з симптомами отруєння. Також, цього ж дня за медичною допомогою до лікарів з подібними симптомами звернулись ще декілька дорослих місцевих  жителів. Після огляду лікарями їх відпустили додому, — йдеться у повідомленні поліції. — За словами мешканців села, однією з можливих причин отруєння може бути зрошування хімічними добривами своїх полів  фермерським господарством, яке проводилось з літака.

Обставини події нині з'ясовують слідчі. За даним фактом відкрили кримінальне провадження.

Відео дня
Частина 1 статті 241 Кримінального кодексу України — забруднення атмосферного повітря. За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той самий строк або без нього.

 

 

Читайте також:

У Жмеринському районі Hyundai з'їхав у кювет. Є потерпілий

В Україні прогнозують до +35. Поради, як вберегтися від сильної спеки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • MotoWolf

    А может все эти пострадавшие решили сп.здить выращиваемое на поле и за это поплатились? )))
  • Інна Яровик

    Безвладдя...
  • Liudmyla Pashenko

    ой зараз такий час що екологічна жити в місті, в моєму селі випалюють вугілля в лісі поруч з будинками що люди не можуть з хати,  лісник, екологічна і міліція всі в сговорі, неможливо нічого добитися і тут скоріше всього так саме
  • Лариса Пащук

    І що тому орендатору буде?Швидше за все «порішає» і вийде чистеньким, а люди постраждали, і ще невідомо що буде з тими, хто споживатиме продукцію з того поля.Безвладдя і безконтрольність там, де гроші

    Vitalii Sereda reply Лариса Пащук

    Лариса Пащук ...vidomo

keyboard_arrow_up