Що вінничани з діабетом купують цього літа? ТОП-10 найпопулярніших товарів на SaharOK Shop (Новини компаній)

Що вінничани з діабетом купують цього літа? ТОП-10 найпопулярніших товарів на SaharOK Shop (Новини компаній)

Друзі! На saharokshop.com зібрані тільки найнеобхідніші і корисні товари для людей з цукровим діабетом.

Що є особливо популярним серед вінничан з ЦД цього літа? Пропонуємо ТОП-10 товарів від SaharOK Shop!

Термочохол DiaStyle Insulin Box
Просто незамінна річ в поїздках і подорожах! Стильний, компактний, не вимагає використання холодильника. Захистить ваш інсулін від екстремальних перепадів температур і механічних пошкоджень. Працює без підзарядки до 45 годин!

Креми і маски для ніг
Літо - саме час привести ніжки до ладу! В онлайн-магазині SaharOK Shop великий вибір б'юті і доглядових засобів по найприємнішим цінами.

Таблетований цукрозамінник
Стевія в таблетках - це не тільки натурально і корисно, але і дуже зручно! Компактна упаковка легко поміститься в будь-якій сумочці і навіть кишені. Можна брати з собою в дорогу.

Щоденник самоконтролю
Якщо і починати нове життя, то на відпочинку! Тут вам допоможе планер для поліпшення компенсації діабету. Зручний формат, щоб завжди носити з собою, стильні кольори, діа-поради від автора. Ваш самоконтроль вийде на новий рівень!

Тейпи для кріплення моніторингів
Просто незамінні аксесуари до постіцного моніторингу глюкози на пляжі і в басейні! Швидко висихають і залишаються на тілі без додаткової підклейки від 3-х до 7-ми діб. Захистять ваш гаджет від передчасного відклеювання в спеку.

Силіконовий id-браслет
Це не просто стильний аксесуар. Це один із способів проінформувати оточуючих про своє захворювання. Не забудьте надіти, вирушаючи в подорож!

Фруктово-ягідна пастила SaharOK Sweets без цукру і меду
Простий і зручний спосіб поласувати і одночасно отримати заряд бадьорості і здоров'я. Ідеальний перекус, який завжди під рукою!

Система постійного моніторингу глюкози крові POCTech
Дозволяє бачити рівень глюкози крові в режимі реального часу 24/7. Ціна базового набору на saharokshop.com - 8500 грн. Це найвигідніша покупка в відпустку. Відпочиваючи, забудь про контроль цукру!

Гель Алое 99, Holika Holika
Прекрасно зволожує і заспокоює суху, чутливу шкіру обличчя і тіла. Володіє загоюючими властивостями. Підходить для застосування в якості засобу проти опіків. 

Брендований рюкзак з логотипом улюбленого журналу про діабет – «СахарОК». Стильний і місткий. Виготовлений з якісного матеріалу. На тренування, на прогулянку, за покупками ... Він стане вашим найкращим другом!

Сайт: saharokshop.com
Адреса: Україна, м Вінниця, вул. Хмельницьке Шосе, 2а (самовивіз Вінниця)
Контакти: тел / viber .: + 380674600244
e-mail: [email protected]
Графік роботи: 7 днів на тиждень

Запрошуємо на приємний діа-шопінг: saharokshop.com
Ми завжди поруч!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

keyboard_arrow_up