Реанімації завантажені на 86%: ковід-ситуація у Вінниці та області напружена

Реанімації завантажені на 86%: ковід-ситуація у Вінниці та області напружена
  • У Вінниці стрімко зростає кількість хворих на коронавірус. Реанімаційні відділення трьох міських «ковідних» лікарень завантажені на 86%, а стаціонари — на 70,6 %. З 580 кисневих точок задіяні  410.

Минулої доби у місті зафіксували 190 нових підтверджених випадків ковід. Три тисячі містян з встановленим діагнозом COVID-19 мають легку форму недуги та лікуються вдома.

«Ситуація у Вінниці, як і в усій області, вкрай напружена. Ми вже тиждень були на межі між «помаранчевою» та «червоною» карантинними зонами, — розповів директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш. — За останні сім днів в області зафіксували значний ріст захворюваності на COVID-19. Відтак, за тиждень на коронавірус захворів 1621 житель Вінниці, а це в 1,3 рази більше, ніж за попередній тиждень. І, на жаль, таку тенденцію ми спостерігаємо впродовж останнього місяця».

Шиш зазначає, що відсоток госпіталізацій містян далі зростає. Нині у стаціонарах «ковідних» лікарень перебуває 410 пацієнтів, у реанімаціях — 46.

Відео дня

«Як не прикро, але останнім часом зросла кількість летальних випадків від коронавірусу. Вік та стать не мають для цієї хвороби значення. Якщо раніше у групі ризику були люди, яким за 70, то зараз у стаціонарах лежать вінничани різного віку, але найбільше хворих від 30 до 59 років, — відзначає Шиш. — Сьогодні реанімаційні відділення «ковідних» лікарень завантажені на 86%, а стаціонари — на  70,6%».

З 18 листопада у Вінницькій області, нагадаємо, запроваджують «червону» зону карантинних обмежень. Детальніше у матеріалі: Вінниччина переходить у «червону зону». Дата та список нових обмежень

 

Читайте також:

Не на горілку чи цигарки. На що можна буде витратити тисячу від Зеленського

В Україні платитимуть за вакцинацію: хто, коли та скільки отримає (ОПИТУВАННЯ)

Понад 16 тисяч нових випадків та 838 смертей за добу. Ковід ситуація по Україні

Вінниччина переходить у «червону зону». Дата та список нових обмежень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Юрій Даценко

    У вас є інші новини, чи ви вже геть йобнулись із цим барановірусом?
  • vik n

    как  только  Пайзер  отобьет  свои  15 мрлд.баксов  заложенных  в прибыль.уси карантинины во всем мире  сразу  отменят  это мировой  заговор американских  нацистов ну  а эта мразота  что сидит в киеве (влада)  это самая  конченная  колониальная  власть такое  было только в африке. мы  опустились  уже  туда куда  даже в сомали не  опускались. нами  управляяют как  лабораторными крысами.всеми еволюционными  ветвями короновируса  владеют военные  лаборатории сша,идиоты вкл..остатки  мозха.и тут же в  сша  придумали вакцину.только ее все продают под разными  назв. короновирус не смог  бы одолеть человека  если бы  амер.нацисты не скрестили его с вич.

    Ols Kat reply vik n

    как  только  Пайзер  отобьет  свои  15 мрлд.баксов ему захочется еще и еще и еще...

    vik n reply Ols Kat

    это  да.но  15 мрлд главнее и важнее потом  будут капать какието копеечки.  да  и население мира  уже  бунтует по черному.так что амер.неонацисты  байденисты  клинтоновцы  в скором времени  примут  решение от  отмене  мирового карантоса.

    Ols Kat reply vik n

    Населению мира объяснят, что во всем виноваты антивакцинаторы, они разносят заразу,  и поэтому надо еще 30 прививок сделать каждому жителю планеты. Кто посмотрит телевизор - пойдет бить антивакцинаторов.

    vik n reply Ols Kat

    возможно и такое , клинтонисты-байденисты  неонацисты на все способны.если  они  нацисткое золото вырванное с зубов евреев  с  1941-1945  себе спрятали в  форт ноксе  то  это сатанинское  отродье на все  способно.главное  нацизм прятать  в  обложке  демократии.

    Ols Kat reply vik n

    ...при 300 процентах прибыли - нет такого преступления, на которое капитал не рискнул бы, хотя бы под страхом виселицы(с)
  • Елена Колосюк

    Такі важкі хворі, а медперсонал без масок , не кажучи вже про спецодяг!😅

    Ольга Кокоєва reply Елена Колосюк

    Elena  Kolosyuk це Ви по фотографії зробили такий висновок? Якщо так то Ви дуже помиляєтеся.
  • Елена Романцова

    На жаль, нічого на місцевому рівні не приймається. Школи потрібно перевести на дистанційну, розірвати ланцюг. Діти носять все додому! От в Києві одразу з червоною зоною прийняли мудре рішення,  і в більшості регіонів, а в нас взагалі немає ніяких заходів!!!

keyboard_arrow_up