Прогноз магнітних бур на червень. Які дні найнебезпечніші для здоров'я

Прогноз магнітних бур на червень. Які дні найнебезпечніші для здоров'я
За прогнозами фахівців, в червні очікується одна велика буря.
  • Під час магнітної бурі можуть виникати неприємні симптоми.
  • Щоб небезпечний період пройшов без наслідків слід дотримуватися порад медиків.

Фахівці лабораторії Сонця інституту РАН склали прогноз магнітних бур у червні 2021 року. Однак прогноз на такий тривалий період є неточним і може змінитися в майбутньому.

За інформацією фахівців, перший місяць літа буде спокійним і без тривалих бур. Єдина магнітна буря в червні очікується в середу 15 червня. Сонячна активність в цей день досягне рівня G1. Також невеликий сплеск активності очікується 17 червня.

Коли очікуються магнітні бурі в червні:

Відео дня

 

Прогноз магнітних бур на Червень / фото tesis.lebedev.ru

 

Вплив магнітних бур на здоров'я

Геомагнітні бурі — це збурення магнітного поля Землі, які викликані спалахами на сонці. Такі бурі можуть серйозно впливати на роботу систем зв'язку на Землі, а також на наше здоров'я. Багато людей в дні підвищеної сонячної активності відчувають нездужання і апатію. Особливо сильно бурі впливають на літніх і метеочутливих людей, вагітних жінок і власників хронічних хвороб.

Під час магнітної бурі можуть виникати такі неприємні симптоми: нудота, головний біль і запаморочення, підвищений тиск, болі в спині і суглобах, втома, безсоння, дратівливість, загострення хронічних захворювань. 

Щоб небезпечний період пройшов для вас без наслідків, за кілька днів до бурі слід почати дотримуватися деяких правил.

  • Відмовтеся від кави, сигарет і спиртного. Замініть їх зеленим і трав'яним чаєм.
  • Обмежте вживання солодкої, борошняної, жирної і смаженої їжі.
  • Проводьте більше часу на свіжому повітрі, частіше прогулюйтеся пішки.
  • Приймайте контрастний душ.
  • Постарайтеся поменше нервувати.

 

Читайте також:

У Вінниці зник 21-річний Ростислав Малков. Допоможіть знайти

Селфі на вагоні. На станції «Вінниця» 21-річного хлопця вдарило струмом

Укрзалізниця вирішила відновити ранкову електричку «Жмеринка - Київ»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up