Під мерією зібрався міні-мітинг дітей. Що вимагають?

Під мерією зібрався міні-мітинг дітей.  Що вимагають?

Під мерією зібрався мітинг. Матері дітей з цукровим діабетом вимагають від міської влади більшой підтримки. 

Перед мерією стоїть десяток дітей з плакатами, на яких написано: "Ми любимо своє місто та просимо в нього підтримки", "Давайте знайомитись", "Я мрію". Всі ці діти хворі на діабет. І батьки прийшли під мерію, тому що на лікування катастрофічно не вистачає коштів. 

-На місяць для лікування хворих на діабет потрібно не менше 10 тисяч гривень. А держава виділяє до півтори тисяч. Цього недостатньо. А у Вінниці 107 таких діток. І це тільки зареєстровано, - розказала пані Тетяна. Вона мати дитини, що хвора на діабет. 

Батьки кажуть, що написали колективне звернення на ім'я міського голови. Отримали допомогу у вигляді смужок для вимірювання цукру у крові. Але цього недостатньо. Тому батьки і їх діти сподіваються на підтримку. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Irina Dodon

    Поражаюсь глупости этого бесфамильного Н колая,о каком сравнении с цыганами может идти речь?Речь о помощи государства детям,нуждающимся в лекарствах,и эта помощь предусмотрена государством на законодательном уровне.Детям нужны шприцы,инсулин,отсутсвие оплаты за необходимые анализы и палаты в больнице.Каким ,простите,дебилом надо быть чтоб писать гадости??Все под богом ходим,желаю ему оказаться в этой шкуре и все почувствовать на себе.Колоть 5-7 уколов в день,это две с половиной тысячи уколов в год,5 анализов крови ежедневно,мечтать не ослепнуть и остаться с здоровыми ногами и еще много чего.

    Денис Семерук reply Irina Dodon

    О какой 10ке в месяц идет речь??? Инсулин дают бесплатно? Диспанцеризация раз в пол года бесплатная? Зачем 5 контролей в день?  Не нагнетайте, диабет - это плохо, но не смертельно и уж точно не настолько дорого.

    Ваня Лета reply Денис Семерук

    Вы просто ослепительно прекрасны в своем заблуждении.

    Денис Семерук reply Ваня Лета

    Да?) Расскажи)

    Ваня Лета reply Денис Семерук

    Смотрите как надо: "Да? Расскажите!", а то как быдло некультурное.  

    С диспансеризацией раз в пол года и без ежедневного контроля сахара к 30-35 годам начнут отваливаться почки. К 40 инфаркт и инсульт. Плохо, но не смертельно.

    Николай Энэми reply Irina Dodon

    Желаю*

    Николай Энэми reply Irina Dodon

    То что ваш ребёнок заболел, это ваша проблема, а не государства, и люди которые платят налоги и едва сводят концы с концами, чтобы удержать бизнес, оплатить жильё, коммуналку, не должны платить за лечение ваших детей, и раз вы такая добрая, то делаю вам ....
  • Inna Kirilyk

    Я скажу одне- Бог все бачить!  І кожен відповість за свої вчинки і слова! А ще, шановний Николай, ніхто в цьому житті ні від чого не застрахований! Пам'ятайте про це, коли будете писати своє фе!

    Николай Энэми reply Inna Kirilyk

    И если у моего ребёнка будет диабет, то я скорее пойду ещё на одну работу чтобы его обеспечить, а не попрошайничать, как цыгане.

    Inna Kirilyk reply Николай Энэми

    Удачі!

    Николай Энэми reply Inna Kirilyk

    При чем тут Бог? Да не застрахован, но есть люди с головой, а есть которые думают что им все должны и я таких просто не перевариваю, вот и всё
  • Николай Энэми

    Ещё и этих бедных больных детей эксплуатируют, им учится надо, в садик ходить, а не пороги мерии околачивать
  • Николай Энэми

    Я вот одно не могу понять почему вы решили что вам кто-то должен помогать с вашими личными проблемами? Есть куча детей с другими серьезными болезнями, так что государство должно всех обеспечивать? Открою страшный секрет, если у тебя нет денег ты никому не нужен и никто тебя лечить не будет. Если не можете содержать детей, не стоило их заводить.

    Ваня Лета reply Николай Энэми

    Привет, зеленый!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up