«Персональний кабінет пацієнтів». Вже 53 тисячі вінничан користуються

«Персональний кабінет пацієнтів». Вже 53 тисячі вінничан користуються

Результати своїх аналізів та інші висновки лікарів. Все це та ще багато чого цікавого про своє здоров’я можна дізнатися не виходячи з дому.

«Вже більш, ніж 53 тисячі вінничан користуються «Персональним кабінетом пацієнтів». Тут можна переглядати дані своєї медичної картки, результати аналізів, висновки лікарів, а також знайомитися із призначеним лікуванням тощо не виходячи з дому. А також – без телефонного дзвінка чи відвідування Центру первинної медико-санітарної допомоги записатись на прийом до лікаря», -  розказує директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

Варто зазначити, що для реєстрації потрібно звернутись з паспортом у Центр первинної медико-санітарної допомоги за своїм місцем проживання. Там сімейний лікар надасть вам логін та пароль.

Поради як обрати сімейного лікаря, дивіться в ролику:

Відео дня

Потім потрібно увійти до «Персонального кабінету пацієнта». Як це зробити, дивіться по-кроково:

  1. Зайти на офіційний сайт міської ради.
  2. Увійти в вікні "Громадянам" на розділ «Галузі міста» .
  3. Перейти до підрозділу «Охорона здоров’я»
  4. Онлайн-запис на прийом до лікаря здійснюється натисканням кнопок «Запис до лікуючого лікаря» (сімейний) та «Запис до вузького спеціаліста» (невропатолога, кардіолога та інших).

Якщо на теперішній час дільничний лікар пацієнта буде  відсутній, людині буде надана можливість вибрати лікаря з переліку всіх лікарів Центрів первинної медико-санітарної допомоги

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up