На Вінниччині з коронавірусом лежать в лікарні 332 хворих та ще 346 з підозрою

На Вінниччині з коронавірусом лежать в лікарні 332 хворих та ще 346 з підозрою
  • У Вінницькій районній лікарні лежить 105 хворих на коронавірус. Там 106 місць.
  • У Вінницькій міській лікарні №1 з 200-т місць, виділених для пацієнтів з коронавірусом, зайняті 167.

Станом на 30 вересня поточного року, на Вінниччині в 19 опорних лікарнях розгорнуто 1197 ліжок для лікування хворих на коронавірусну інфекцію.

«Загалом, у лікувальних закладах області 322 дорослих та 0 дітей з підтвердженим COVID – 19. Також в опорних лікарнях Вінниччини 339 дорослих та 7 дітей з підозрою на коронавірусну інфекцію», — повідомляють у Вінницькій ОДА.

Відсоток зайнятих ліжок становить 55,8. 

Відео дня

Брифінг МОЗ щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції

 

Читайте також:

Новий антирекорд по СOVID: в Україні +4 027 за добу. Скільки на Вінниччині?

У Вінниці в лікарнях колапс через ковід. На 200 койках оформили 211 пацієнтів

Науковці визначили основний спосіб передачі коронавірусу. Це знання допоможе краще захиститися

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Petruha Melnichuk

    Эпидемия у тех кто в неё верит...
  • Чайка

    Во всем цивилизованном мире просят о простых вещах – ношении масок в публичных местах и дезинфекции рук. Не хотите, чтобы у нас наступил п…здец и всю страну опять закрыли на жесткий карантин – наденьте, бл…дь, маск

    Больше читайте тут: https://gordonua.com/blogs/aleksey-davidenko/esli-ne-hotite-chtoby-vsyu-ukrainu-opyat-zakryli-na-zhestkiy-karantin-nadente-bld-masku-1521007.html

  • Людмила Нечай

    Напишіть краще скільки хворих в лікарнях з пневмоніями не ковідного походження!!!!та іх у два рази більше чим з короновірусом!  То де епідемія?

    Жора reply Людмила Нечай

    Пневмония  бывает бактериальная и не бактериальная. Ковид только дает осложнение на пневмонию. Те кто лежит просто не сдали тест,или тест еще не показал еще вирус.
  • Жора

    Это лежат те кто имеет знакомых, связи, нужных людей в исполкоме среди депутатов. Тот лежит кто заплатил за тест деньги. А тот кто не заплатил за тест (нет денег), кто не имеет знакомых,тот лежит дома. А если еще нет денег на лекарства, то впереди ждет кладбище.  И после похорон, никто не скажет что покойник умер из-за Ковид-19.  Да и вообще скажут Ковид-19 это фейк.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up