Курці більш захищені від COVID-19? МОЗ спростувало новий фейк

Курці більш захищені від COVID-19? МОЗ спростувало новий фейк
  • Міністерство охорони здоров'я України спростувало черговий фейк стосовно курців.
  • Раніше говорили, що така категорія людей найбільш вразлива, а тепер що ні. 
  • То де ж правда та чи варто кидати курити?

— Інформація про те, що курці нібито більш захищені від COVID-19, є неправдивою. По-перше, під час куріння людина частіше торкається обличчя; по-друге, ця звичка може посилити розвиток хронічних хвороб; по-третє, куріння збільшує ризик захворювання на пневмонію, — зазначають у повідомленні МОЗ. — Будьте здорові, зміцнюйте імунітет та користуйтеся надійними джерелами інформації.

Також спеціалісти додають, що курці дійсно ризикують більше. Однією з причин називають те, що куріння знижує доступ повітря до тіла, а це збільшує ризик серйозних легеневих проблем.

Відео дня

То, що терміново потрібно кидати курити? Деякі спеціалісти не радять цього робити. Додають, що в період карантину люди і так отримують стрес. А ті, хто кинув палити, спочатку відчувають сильне нервове збудження. До того ж, перші тижні після відмови від згубної звички, ослаблюється імунітет.

Усе звичайно на ваш розсуд. Однак, відмовитися від згубних звичок варто. А коли це зробити, вирішувати саме вам. 

Опитування

А яка у вас ситуація з курінням?

 

Читайте також:

Маска врятує? Як їх правильно носити та вибирати

«Найкращий засіб — звичайне мило»: як і чим варто мити руки, розповідає лікар

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Саня Санич

    Ціни на ДЫМ СИГАРЕТ С МЕНТОЛОМ вже ростуть)
  • Маріна Невельська

    Тому кіоски ПРЕСА мають працювати 👍

    Юлия Пустовая reply Маріна Невельська

    Маріна Невельська да)) заради здоров'я людей ми працюємо по 14 годин))))
  • Наталя Моисеенко

    Іду покурю)))))))
  • Евгений Комисарчук

    При затяжке уголь табака нагревается до 600градусов, дым в горле 50-70градусов(Вирусы сдохли)!!!! Из ВСЕХ зараженных 2% курильщиков!!!!

    Евгений Комисарчук reply Евгений Комисарчук

    Pavel Ostrovskyi а кипяток пить,- це норм?

    Pavel Ostrovskyi reply Евгений Комисарчук

    Евгений Комисарчук 50 70 градусів в горлі це ти здоровому глузді написав?

    Больжедор 55 reply Евгений Комисарчук

    Ну и бред

    Alex Smirnoff reply Евгений Комисарчук

    Евгений Комисарчук так и да!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду на кордоні 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up