Компанія «Villa Milk» виробляє термостатні кисломолочні продукти, щоб зберегти їх користь та смак (новини компаній)

Компанія «Villa Milk» виробляє термостатні кисломолочні продукти, щоб зберегти їх користь та смак  (новини компаній)

Знали про те, що компанія «Villa Milk» виробляє всю кисломолочну продукцію термостатним способом? Він передбачає, що після пастеризація молока і внесення молочнокислих бактерій та грибків, процес сквашування і дозрівання кисломолочних продуктів відбувається безпосередньо у тій тарі, яку покупці бачать на полицях магазинів. Термостатний спосіб виробництва дозволяє зберігати усю поживність та корисність кисломолочної продукцію. Тобто вона «жива» і 100 % натуральна. Саме тому термін придатності молочних продуктів «Villa Milk» короткий – максимум 14 днів. 

На сьогодні небагато українських молокопереробних підприємств виробляють кисломолочну продукцію у термостатний спосіб, каже директор компанії «Villa Milk» Віталій Істратов. Адже такий спосіб виробництва вимагає сучасного обладнання, зокрема термостатної камери. Це приміщення, яке працює за принципом термосу: з визначеною температурою всередині, яка забезпечує підтримку життєдіяльності молочної флори упродовж певного періоду. Тривалість процесу сквашування залежить від виду продукту, що виготовляється, і коливається в межах 4–12 годин при температурі 28–44  С.

«Безумовно термостатний спосіб є більш трудомістким і витратним. Однак кисломолочні продукти, які виготовленні у термостатний спосіб, не лише привабливіші зовні, але й мають щільну структуру, насичений домашній смак і зберігають усе багатство мікрофлори, – розповідає Віталій Істратов. – Та особливість нашої термостатної продукції в тому, що з однієї пляшки можна отримати два різних продукти на смак. Що це означає? Якщо пляшку не збовтувати, то продукт зберігає характерний кисломолочний згусток, тобто тримається грудочками, як домашній. А якщо перемішати, то стане однорідним. Термостатний спосіб виробництва – це одна з фішок нашої кисломолочної продукції».

На сьогодні у кисломолочній лінійці продуктів ТМ «Villa Milk», які виготовлені у термостатний спосіб, представлені кефір (1 % і 2,5 % жиру), ряжанка (4 % жиру), йогурт «Грецький» (8 % жиру) та сметана (20 % жиру). Ці продукти не тільки смачні та натуральні, але й дуже корисні для здоров’я. Особливо у холодну пору року, коли зростає рівень захворюваності на застуду та підступний коронавірус. Зміцнити імунітет і збалансувати харчування допоможуть молочні продукти ТМ «Villa Milk». На Вінниччині продукція представлена у мережах магазинів «Грош», «Україночка», «AIWA», «М’ясний майстер». 

Повний перелік магазинів представлений на сайті: https://villamilk.com

Про новини компанії можна дізнатися у соцмережах:
FB – https://www.facebook.com/tmvillamilk/ 
Instagram – https://www.instagram.com/villa.milk/

keyboard_arrow_up