Допоможіть 12-річному Сергію стати чемпіоном в боротьбі за життя

Допоможіть 12-річному Сергію стати чемпіоном в боротьбі за життя
  • Сергій Шишкін захворів дуже раптово — ввечері піднялася температура, а на ранок мама з сином вже були у лікаря.
  • Результати аналізу крові дали підозру на лейкоз, який згодом підтвердили.

— 8 місяців лікування позаду. Сергій лікувався і в обласній дитячій лікарні, і в «Охматдиті». Здавалося, що хвороба відступає, і раптом — температура, страшні головні болі, додаткові аналізи, пункції, обстеження і пріголомшівій діагноз лікаря — ранній ізольований рецидив, — розповідають рідні дитини.

Тепер для повного одужання лікарі рекомендують пересадку кісткового мозку, яку потрібно проводити від нерідного донора, а значить тільки за кордоном. «Стамбульська клініка MedicalPark погодилася провести ТКМ і виставила рахунок — 100 тисяч євро (3000 евро огляд дитини, 97 тисяч операція та перебування в лікарні). Державна допомога можлива лише з 2020 року, але часу чекати в хлопчика немає.

Відео дня

Надія лише на допомогу людей, адже сума захмарна для мами, яка сама виховує сина. Допоможіть мамі врятувати життя єдиного синочка. Сергій хоче швидше сісти на велосипед і наздогнати своїх друзів по команді. Хлопчик вірить в одужання, вірить що певернеться до школи, до улюбленних занять велоспортом, що разом із найближчими другом - мамою подорожуватимуть різними красивими містами . 

Реквізити для допомоги:
Картка «Приватбанку»:
5168 7555 2590 0284 - Шишкіна Наталія Георгіївна

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Жанна Борисова

    +
  • Светлана Довбня

    Царица небесная помоги пожалуйста выздороветь исцели или найти людей с добрым сердцем которые могут помочь
  • Светлана Куриневская

    Господи Спаси и Помоги исцелить раба Божьего Сергея!
  • Наталья Бородий

    Репост
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up