Доглядаємо за волоссям правильно (Новини компаній)

Доглядаємо за волоссям правильно (Новини компаній)

Красиве, доглянуте, блискуче волосся – мрія кожної жінки.

З чого почати

Турбота про його стан складається з кількох етапів та потребує використання різних косметичних засобів.

Починаємо з простих дій:

  • Аналізуємо стан і тип волосся. Визначаємо до якої категорії відноситься ваші локони – сухі, жирні або комбіновані (жирні біля коріння, але сухі на кінчиках). Потім визначаємо, які додаткові проблеми необхідно усунути, наприклад, лупа, втрата яскравості кольору, посилене випадіння.

  • Обрізаємо посічені кінчики. Вирішити цю проблему тільки за допомогою косметичних засобів неможливо. Тому просто позбавляємося від них, обрізаємо пасма на кілька сантиметрів, а потім використовуємо спеціальну косметику для профілактики.

  • Не використовуйте фен щодня. Постійна сушка гарячим повітрям підвищує жирність, погіршує стан пасом. Щоб уникнути подібних проблем вибирайте щадний температурний режим, використовуйте спеціальний захисний спрей, тримайте фен на відстані не менше 15 см від голови.

Вирішуємо проблеми комплексно

Багато жінок посилаються на брак часу та коштів і обмежують догляд за волоссям тільки використанням шампуню. Сьогодні виробники пропонують різноманітні варіанти цього продукту, але основне його призначення полягає в очищенні. У каталогах багатьох брендів представлені сухі, порошкоподібні засоби, які видаляють забруднення без участі води. Незалежно від консистенції, всі ці варіанти піклуються про стан пасом, але цього майже завжди недостатньо для підтримки їх у здоровому, привабливому стані. Тому дію шампунів підсилюємо іншими косметичними засобами, які забезпечують базовий догляд:

  • Кондиціонер. Наноситься на вологе волосся після кожного миття. Більшу частину – на кінчики, а залишок розподіляємо по всій довжині. Необхідно почекати кілька хвилин, а потім ретельно промити локони водою.

  • Експрес-кондиціонер. Цей продукт дозволяє швидко привести волосся в порядок, наприклад, усуває електризацію, полегшує розчісування, захищає від ультрафіолету. Як правило, виготовляється у вигляді спрея, розпорошується на вологі або сухі локони і не змивається.

  • Маска. Оперативно покращує стан волосся без обважнення. застосовується в разі потреби або курсами. Наносяться 1-2 рази в тиждень, час процедури зазвичай становить 5-20 хвилин.

Важливо, щоб всі ці продукти мали спільне призначення, доповнювали та підсилювали дію один одного. Підібрати правильне поєднання базових засобів для догляду за волоссям вам допоможуть фахівці інтернет-магазину MAKEUP https://makeup.com.ua/. В якості приємного бонусу жителі Вінниці отримають свої покупки з безкоштовним доставлянням додому або в офіс.

Обираємо аксесуари для розчісування і засоби для укладання

Особливе значення для догляду за волоссям має форма гребінця. Правильно підібрані варіанти не травмують пасма, допомагають при стайлінгу. Залежно від частоти зубців, його можна використовувати для формування окремих елементів зачіски.

Пропонуємо вам ознайомитися з основними моделями щіток, які використовуються для укладання:

  • Плоскі широкі. Роблять зачіску пишніше, витягають волосся, а також вирівнюють кучеряве пасма.

  • Брашинги. Найчастіше застосовуються під час сушки феном для створення об'ємних форм, піднімають пасма біля коріння, легко формують локони різного розміру, а також використовуються для моделювання чубчика і кінчиків.

  • Скелетні (термічні). Хороша модель для додання пишності тонким, сухим, важким пасмам, має спеціальні отвори, через які проходить гаряче повітря.

  • Масажні. Підкорюють неслухняні завитки, усувають зайву пухнастість, створюють плавні переходи на завершальному етапі укладання. Використання цього аксесуара рекомендовано для стимуляції росту, нормалізації кровообігу, для профілактики лупи.

 

Для створення сучасних зачісок необхідно не тільки підібрати правильні аксесуари, але й доповнити їх косметичними засобами, які допоможуть надати бажану форму та збережуть її протягом усього дня. Виробники пропонують безліч різноманітних варіантів, але ми познайомимо вас з базовими засобами, без яких просто неможливо обійтися:

  • Лаки для волосся. Наносяться на завершальному етапі стайлінгу і забезпечують тривалу фіксацію. Для отримання хорошого результату без склеювання флакон необхідно тримати на відстані 15-20 см від голови.

  • Мус і пінка. Обидва ці продукти мають подібну текстуру, надають пружність, пишність, м'яке сяйво, приборкують неслухняні пасма. Але мус легше по консистенції і рекомендується для тонкого, ослабленого волосся (короткого або середньої довжини).

  • Гель. Популярний засіб для моделювання, який використовують не тільки жінки, а й чоловіки. Підходить для виділення та фіксації окремих елементів, надання різних додаткових ефектів коротким стрижкам, створення прикореневого об'єму (продукт у формі спрею). При нанесенні утворює щільне, стійке покриття з вираженим блиском.

Правильно підібрані засоби для догляду за волоссям та спеціальні продукти для стайлінгу повернуть вашій зачісці привабливий вигляд, додадуть їй елегантність та бездоганність.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up