До кінця року у першій міській лікарні оновлять харчоблок

До кінця року у першій міській лікарні оновлять харчоблок
  • У Вінницькій міській клінічні лікарні №1 триває ремонт харчоблоку. Приміщення капітально оновлюють. До кінця року заплановані роботи завершать.

У приміщенні кухні замінили покрівлю, вікна і двері. Утеплили стіни та зробили гідроізоляцію фундаменту. Підключили нову лінію водопостачання. Змонтували внутрішні мережі та систему опалення. Робітники облицьовують плиткою підлогу та стіни. Наступним етапом буде оснащення харчоблоку. Про це у фейсбук пише міський голова Сергій Моргунов.

— Турбота про пацієнта — це не лише лікування, але і умови перебування. Викликів чимало. Серед них і якість харчування. Покращити процес приготування зможе міська лікарня №1. У закладу буде сучасний харчоблок  — реконструкція вже триває, — каже Моргунов. — Харчоблок застарів як технічно, так і морально. Оновлюємо його повністю: і приміщення, і обладнання. Суттєво поліпшаться умови роботи персоналу. 

Відео дня

Після оновлення харчоблок збільшить свої потужності. Кухарі зможуть готувати до 600 порцій на день. Цим самим обслуговування може бути доступним і для кардіоцентру. 

Модернізацію планують закінчити до кінця року. 

 

Читайте також:

В Україні за минулу добу виявили 781 новий випадок коронавірусу

Школярі та вчителі мають пройти медогляд. Деталі про довідку та де її отримати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • vikvikt vikt

    шоновный Цар Винныцы,святый МОРГуний не тратте на  гоив  грошы.все равно воны вас клянуть у  ребра\кращы вкродить и купить соби мошыну.с чирными колесами.

keyboard_arrow_up