Чи задоволені ви роботою свого сімейного лікаря? Вінничани про черги та направлення

Чи задоволені ви роботою свого сімейного лікаря? Вінничани про черги та направлення

Розпили вінничан чи задоволені вони роботою своїх сімейних лікарів. А як вважаєте ви? Свої відповіді залишайте у коментарях

Алла (36), викладач:
— У мене маленька дитина, тому я підбирала собі сімейного лікаря педіатра. Вона компетентна, мені подобається, як працює. Якщо потрібно направити до якось лікаря, то все без проблем. В принципі, я всім задоволена.

 

 

Відео дня

Галина (77), пенсіонерка:
— Сімейний лікар у мене є, але я до нього не звертаюсь. У нас постійно не виходить і ми шукаємо інші шляхи, щоб швиденько вирішити питання. Ходимо до лікарів по знайомству. Бо як болить, то важко висидіти в черзі.

 

 

Володимир (59), пенсіонер:
— Я жодного разу ще не бував у лікарні. Лікуюсь чаєм, або ще чимось таким. Нічим серйозним до цього часу ще не хворів, тому до лікарів не доводилось звертатись. Раніше працював вчителем, а зараз я пенсіонер.

 

 

Альона (21), менеджер:
— Декларацію я підписала, але поки ще з лікарем не контактувала. Тому, поки як такого сімейного лікаря у мене немає. За цей час я ще не хворіла, тому і не зверталась. А далі побачимо, як все складеться.

 

 

Денис (34), педагог:
— Я задоволений. Коли з’являється якась проблема — до нього можна звернутись. Лікар випише рецепт або направлення до іншого лікаря. Завжди без проблем до нього звертався. В основному записуються на прийом.

 

 

Сергій (48), інженер:
— У мене немає сімейного лікаря, тому що я не хворію. Як захворію, піду до якогось. Єдиний раз звертався до лікаря, коли мені потрібен був лікарняний, щоб доробити вдома ремонт. Тоді купив лікарняний.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Яна Мазур

    і я напишу свій відгук. Все залежить від лікаря як на мене. Я заключила декларацію з одним лікарем. Маю дитину з інвалідністю. Кожен похід до лікарки я тільки й слухала як вона втомилася, скільки в неї роботи і як я їй вже надоїла. Хоча ходили ми до неї раз в два місяці. Коли дитина захворіє чи треба якесь направлення. Змінили лікаря і я як Бога за пазухою. Ніяких дорікань, ніяких скиглинь, ніяких фирків я не чую. Прийшли з дитиною, зробили що треба й пішли. Без всіляких проблем.
  • Olga Alexandrovna

    Коли захворіла, не змогла записатись до свого сімейного лікаря на найближчі чотири дні. То все розписано, то немає прийому. Як сказала чергова, “В порядку живої черги вона Вас навряд чи прийме”. Єдиний результат від походу в лікарню - зіпсований настрій.
  • Anonymous

    "Володимир (59), пенсіонер"

    З такою пикою та в такому віці потрібно не на пенсії сидіти,а працювати. Особливо,коли ти вчитель.

    Ольга Анатолиевна Савчук reply Anonymous

    Не твое дело кому что делать

    Anonymous reply Ольга Анатолиевна Савчук

    цу,Ольга Анатолієвна.
  • Ольга Остапчук

    Будь який агробізнес це важка праця та наполегливість. Тут нічого просто так не дається. Проте наші аграрії наполегливі і саме тому агросектор є рушієм нашої економіки, а велику частину експорту нашої країни займає саме сількогосподарська продукція

    Ольга Остапчук reply Ольга Остапчук

    Сашка Романюк, погоджуюсь, дійсно така підтримка потрібна і хотілося б вірити, що вона буде надаватися.

    Сашка Романюк reply Ольга Остапчук

    тому зараз важлива підтримка аграріїв з боку держави аби вони не зменшували оберти та об'єми виробництва продукції.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up