Чи плануєте ви робити щеплення, коли з'явиться вакцина від COVID-19? ОПИТУВАННЯ

Чи плануєте ви робити щеплення, коли з'явиться вакцина від COVID-19? ОПИТУВАННЯ
  • Ліків проти COVID-19 немає, усе лікування симптоматичне. Єдине, що може нас врятувати від інфекції — вакцинація.
  • В Європі та Росії уже тестують вакцину, говорять про неї і в Україні. А чи готові ви захистити себе у такий спосіб?

Дослідницька компанія Gradus Research провела опитування щодо вакцинації від коронавірусної інфекції. Українців питали чи готові вони вакцинуватися взагалі, російським препаратом або препаратом іншого виробника.

Менша частина жителів України готова вакцинуватися прямо зараз, якби з'явилася діюча вакцина. Це 38,8% українців. Приблизно така ж кількість людей категорично проти вакцинації — 34%.

Чи готові українці вакцинуватися від COVID-19 в разі закупівлі державою російської вакцини? Більша частина респондентів відповіли категорично «ні» (52%). 34% українців бачать в цьому можливість захисту від вірусу, тому згодні були б вакцинуватися. Ще 14% поки що не визначилися.

Відео дня

Повну інформацію з дослідження доступна за посиланням.

Говорили про українську вакцину 22 жовтня і в українському МОЗі. Там розповіли — з'явитися вона може не раніше ніж через рік. Увесь цей час, запевняють фахівці, необхідний для досліджень.

Якщо тестування пройде вдало, вакцину почнуть використовувати. У Міністерстві охорони здоров'я вже заявили, на її виготовлення піде щонайменше 100 мільйонів гривень. Але перспективи в української вакцини гарні.

У шоу на 1+1 «Право на владу» епідеміолог, доктор медичних наук Михайло Фаворов, розповів про унікальність української вакцини та за яким принципом створені вакцини проти коронавірусу в інших країнах.

Українці завжди ділилися на дві категорії: одні за вакцинацію, інші — проти. Цікава ваша думка щодо вакцинації саме від коронавірусної інфекції:

Опитування

Чи плануєте ви робити щеплення коли з'явиться вакцина від КОВІДа?

 

Читайте також:

У третій лікарні облаштують додаткові кисневі точки для хворих на COVID-19

Мобільні бригади, які відбирають зразки для ПЛР тестів, здійснили майже 20 тисяч виїздів

Щеплення від грипу зробили уже понад тисяча вінничан. Ціна — 130 гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Игорь

    Шо за вопрос, вакцину ещё никто не видел , а они уже вопросы задают
  • Sofiyka Kurnina

    Поки не буде випробуванна,що безпечна.не можна будь-яку дрянь собі колоти,усі випробування на сьогодні були провалені, люди або вмирали,або стали на все життя інвалідами!!!І взагалі скільки можна вішати макарони на вуха,як можна винайти вакцину від віруса, який постійно мутує,знов на нас захотіли нажитись і винищити,щоб на землю Украіни нарешті ступили Жиди,ім скоро не буде де переночувати!!!
  • И.С.

    Бредовый опрос. Эффективность российской вакцины не доказа. Кроме того, ее не хватает даже россиянам - посмотрите на их статистику заболеваний. И второе, украинская вакцина это фейк. Люди просто треплются перед камерой, зарабатывают деньги. Ждем нормальной европейской вакцины и  производства ее копии в Индии. На это уйдет не менее года.
  • Nord Kirsten

    Ни одна вакцина еще не прошла полный цикл клинических испытаний, в том числе российская, поэтому до того, как это случится и будут десятков тысяч положительных результатов, нет никакого смысла говорить о чем-то. Но тем, кто ни при каких обстоятельствах вакцину российскую вакцину принимать не будет, а другой под рукой не окажется (не дай Бог), советую написать куда надо разрешение на использование органов после смерти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up