Червоний рівень: фахівці попередили про насування магнітної бурі

Червоний рівень: фахівці попередили про насування магнітної бурі
  • У четвер людям, які потрапляють до групи ризику, потрібно стежити за своїм здоров'ям.
  • На Землю насувається магнітна буря червоного рівня.

Співробітники Центру прогнозування космічної погоди США повідомили, що 2 та 3 лютого на Землю обрушиться магнітна буря середнього рівня.

За повідомленнями вчені розповіли, що зафіксували потужну хвилю плазми, викинуту Сонцем.

Це сталося 30 січня і хвиля плазми класу М досягне нашої планети вранці 2 лютого. За оцінкою вчених, тривалість спалаху, спрямованої у бік Землі, становила близько чотирьох годин.

Відео дня

Вчені з Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця стверджують, що рівень магнітної бурі буде червоним – G1. А можливість її виникнення оцінюється в 40 відсотків.

Проте фахівці попереджають, що 2 і 3 лютого магнітна буря може вкрай негативно позначитися на самопочутті пацієнтів із хронічними захворюваннями та метеозалежних людей.

Медики зазначили, що у середу та четвер усім людям, які потрапляють до групи ризику, потрібно стежити за своїм здоров'ям. По можливості дотримуйтесь легкого раціону харчування та питного режиму, відмовтеся від вживання спиртних напоїв та інших шкідливих звичок. Намагайтеся більше бувати на свіжому повітрі, а ось фізичні навантаження, навпаки, треба зменшити.

 

Читайте також:

Ізраїльтян, які перебувають в Україні, попереджають про складну ситуацію. Що відомо?

Алкогольні отруєння, побої та суіцидальні наміри. Кому на свята викликали швидку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up