«Без них Перемоги не буде». Медиків Вінниччини привітали з професійним святом

«Без них Перемоги не буде». Медиків Вінниччини привітали з професійним святом
  • Сьогодні, 19 червня, відзначають День медичного працівника. Напередодні вінничан у білих халатах привітали посадовці.
День медичного працівника — професійне свято працівників галузі охорони здоров'я України. Відзначається щорічно у третю неділю червня.

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов привітав вінницьких медиків. 

— «Без медиків не буде Перемоги», — говорять військовопоранені. Вони знають, у чиїх руках здоров’я  українців. Війна за життя — це окремий фронт, — розповідає Борзов. — Напередодні професійного свята мав за честь особисто привітати вінницьких медиків. А з початком війни в області їх стало більше: Вінниччина прийняла Військово-медичну академію. Медики — це ті, хто вчаться постійно. Вам доводиться експериментувати постійно. Медицина — наука, яка не стоїть на місці. Я дякую усім, хто ризикує і запроваджує на Вінниччині трансплантологію. Це прорив.  Лікарі у камуфляжі — це наші Герої.  Ви на такій же передовій, як і наші військові. Робите операції не тільки в хірургічних палатах, а й у польових шпиталях. Бажаю медикам здоров’я — вам і вашим сім’ям. Дякую, що бережете всіх нас! 

Відео дня

Не обійшов увагою медиків і міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

— Без медиків Перемоги не буде. Сьогодні, напередодні професійного свята, зустрілись з тими, на кому тримається охорона здоров’я Вінниччини. 24/7 вони рятують життя людей, роблять усе, щоб зберегти здоров’я наших захисників і цивільного населення. Медикам довелось надзвичайно швидко перелаштовуватись: працювати з пораненими, робити операції під звуки сирен, рятувати пацієнтів з-під обстрілів, — розповідає Моргунов. — А з яким розумінням вони приймали пацієнтів, які змушені були тікати з розбомблених міст! Лікарі, медсестри, фельдшери, санітари практично живуть на роботі… Але навіть таке неймовірне навантаження і відповідальність під силу нашим героям у білих халатах. Вони не залишили свого відповідального посту, попри всі виклики. Я упевнений, де б не були вінницькі медики, вони відчуватимуть вдячність усіх українців. Єдність і згуртованість медичної команди вселяє ту саму надію, що ми вистоїмо і переможемо. Низький уклін людям цієї професії.

 

Читайте також:

На Вінниччині виявили лептоспіроз. Хто у зоні ризику та яка профілактика?

Жмеринчанин здав 47 літрів крові та отримав звання Почесного донора України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Алексей Алексей

    Дякуємо Вам за велику працю. Вітаю Вас з професійним святом.
  • Наташа Джога

    Всіх з святом миру і злагоди
  • Алла Байда

    Вітаємо!
  • Abdour Raouf Chabi Tokou

    Привіт пані

           Ми є фізичними особами, які пропонуємо міжнародні позики з капіталом, який буде використаний для короткострокових і довгострокових позик фізичним особам всім, хто серйозно потребує, наша процентна ставка становить 2% річних.  Ми пропонуємо фінансові кредити, житлові кредити, інвестиційні кредити, автокредити, особисті позики.  Ми готові задовольнити наших клієнтів протягом максимум 3 днів з моменту отримання замовлення.

           Вам потрібна позика?

           Ось наша електронна адреса:
            [email protected]
    https://wa.me/message/7VPYRFBBJFB4P1

keyboard_arrow_up