ВІН І ВОНА: Правила сексу для чоловіків і жінок

ВІН І ВОНА: Правила сексу для чоловіків і жінок
  • Існують фрази і вчинки, які можуть зіпсувати не тільки романтичний вечір, але і можливість його повторити.
  • До першого сексу дівчата намагаються підготуватися максимально: надягають найкраще, підкреслюють принади, намагаються справити враження…
  • Хлопці теж в цьому плані намагаються не вдарити обличчям в бруд.
  • Іноді досить маленького промаху, і всі старання сходять нанівець.

Є така думка, що секс — це найвища ступінь спілкування між чоловіком і жінкою. І у цього спілкування є дві складові: вербальна і невербальна. Вербальне спілкування — це те, що пов’язане зі словами і їх змістом. Невербальне спілкування — все те, що не пов’язане безпосередньо з мовою: пози, жести, міміка, емоції на обличчі, зміни в голосі, і так далі.

Саме тому дуже важливо стежити не тільки за тим, що говорить ваш партнер, а й за тим, як він це говорить, як він при цьому поводиться і що проявляє.

Досвідчені фахівці знають, що тіло людини говорить набагато більше, ніж слова. Саме тому в сексі ви можете приділяти велике значення не тільки словами, а й всьому тому, що відбувається в тілі партнера. Так він(а) буде відчувати, що ви можете бути таким, яким він(а) хоче. У чомусь чуйним, в чомусь пристрасним, в чомусь турботливим. Це збільшує довіру і чітке розуміння, що ви підходите одне одному.

Відео дня

А є речі, які ставлять хрест на усе вище перераховане. Тож, якщо ви не хочете бути аутсайдером, врахуйте це:

ТОП-10 проколів, і вам не бути ідеальним коханцем

Для хлопців


5 місце: Гумор


«Якщо не можеш щось зробити добре, пожартуй про це» — ось девіз деяких хлопців під час сексу. Дівчатам не подобаються подібні жарти, особливо, якщо їх більше, ніж сексу. Уявіть: вона на нервах вся, а ви їй: «Чого насупилася, як середа на пятницю?» Ахаха, дуже смішно. Зайве коментування того, що відбувається, теж не на користь, просто тому, що ніколи не йде все гладко — ідеально буває тільки в еротичних фільмах.


Рекомендація: поважайте чуйність, з якою дівчина ставиться до сексу. Зайвий гумористичний підтекст може зменшити бажання зустрітися з вами ще раз і може бути розцінений як стьоб. Пам’ятайте: повага і розуміння бажань партнера ще нікому не завадили.

4 місце: Кліше з порнофільмів

Брудні слова, фрази, і коментарі, які хлопець міг побачити в порнофільмі. Не завжди це корисно. Хто сказав, що її збуджують брутальні мачо з кіно? Дуже часто таке слідування фантазіям лише загострює ситуацію. Візьміть на озброєння: кожна людина, яка займається сексом, займається ним так, як він або вона собі це уявляє. І коли очікування йде врозріз з реальністю, може виникнути непорозуміння. У дівчини точно.

Рекомендація: не використовуйте фрази, або слова відносно дівчини, якщо у вас немає впевненості, що вона їх сприйме. Тому краще, що можна зробити при першому сексі — це постаратися врахувати її бажання з приводу створення приємної атмосфери. Зрозуміло, не на шкоду собі.

3 місце: Жебрацтво

«Тобі добре?!» «Правда, я класний?» — і інші фрази, які можна почути від чоловіків, в різних варіаціях. Давайте начистоту: чоловіки набагато більше шукають схвалення, ніж жінки. У багатьох сферах. Так природа розпорядилася. Тому до тих пір, поки чоловік не почує компліменти, він не заспокоїться.

Рекомендація: чоловіки, пам’ятайте — схвалення від дівчини можна отримати не тільки проханням прокоментувати велич сексу. А просто дивлячись на її реакції. Якщо не відволікатися на внутрішні думки, завжди можна помітити — подобається їй чи ні. Як саме і що їй подобається. Таким чином, їй буде здаватися, що ви можете читати її думки.

2 місце: Порівняння з іншими

«А ти реально краще моєї колишньої!» — ось та фраза, за яку дівчина може реально образитися. Здавалося б, чому? Начебто він її похвалив. Вся справа в тому, що він її порівняв з іншою. Чого робити дуже не рекомендується. Не варто в принципі робити порівняння вашого партнера з будь-ким. Дівчині завжди приємно відчувати себе унікальною і неповторною.

Рекомендація: коли ви робите компліменти, не прив’язуйте їх до якоїсь людини. Просто ваша дівчина сама по собі красива, по-своєму приваблива, по-особливому сексуальна. Намагайтеся частіше підкреслювати тільки їй властиві риси — поруч з вами вона буде себе почувати набагато краще.

1 місце: Ігнорування

Найстрашніший гріх чоловіків в сексі — це ігнорування бажань дівчини. На жаль, більшість чоловіків в сексі чують тільки себе. Боляче-не боляче, йому плювати, він мачо і альфа-самець. Така поведінка раз і назавжди може відбити у дівчини бажання довіряти вам своє тіло. Мудра дівчина знає, що тікати від такого чоловіка потрібно на всіх парах. Хто знає, що йому ще спаде на думку.

Рекомендація: спілкуйтеся з дівчиною під час сексу. Слідкуйте за тим, що їй подобається, а що ні. Що боляче в межах норми, а коли варто припинити. Для цього потрібно включити в себе звичку контролю.

Для дівчат

5 місце: Прямота

За що чоловіки люблять дівчат? Багато в чому, за загадковість. Наприклад, чоловік майже ніколи не знає, що з вуст дівчини означає слово «ні»: або це «Ні!», або «Я подумаю», або «Спробуй ще». Подібна загадковість є і в моменті перед сексом. Начебто всі про все знають, але в той же самий час, прямо нічого не говориться. Проте знаходяться такі дівчата, які замість того, щоб спокушати чоловіка собою, починають це питання обговорювати: «Ми ж сьогодні займемося сексом? А де ми це будемо робити? Тут? Або може ось там? А як буде краще?» і так далі.

Рекомендація: згадайте танці і дозвольте чоловікові вести вас. Так ви зможете і розслабитися самі, і надати більше впевненості вашому обранцеві.

4 місце: Симуляція

Просто повірте на слово. Це відчувається. Скільки б ви не пройшли курсів акторської майстерності, скільки б переглянутих порнофільмів у вас не було б за плечима, скільки б разів вам не вдавалося брехати і прикидатися в інших сферах, знайте: симуляція в сексі завжди відчувається. Ненатуральні охи-ахи, нещирі компліменти: «Який же він величезний», або фінальне «це було просто божественно». Без щирих відчуттів і емоцій ви не зможете передати чоловікові те, що ви хочете. Швидше, таким чином ви зробите все, щоб наступного разу він пішов до іншої.

Рекомендація: хваліть і захоплюйтеся тим, що вам реально подобається. Так ви і не будете брехати, і чоловік залишиться з відчуттям того, що він молодець. Всі додаткові прохання і рекомендації можете обговорити окремо від самого процесу.

3 місце: Сентиментальність

«Боже, це наш перший секс. Не можу в це повірити (плаче). Я така щаслива». Гаразд, це трохи перебільшено. Проте, коли трапляються дівчата з подібною поведінкою, вони стають повноцінним головним болем для чоловіка. Надаючи особливого значення цьому вечору, ви підсилюєте і без того чимале хвилювання (яке може тільки заважати). Знову ж таки, вигуки про любов і високі почуття — ця річ дуже цікава, але не кожному сподобається. Особливо пам’ятайте, що після сексу у кожного чоловіка є заповітні три хвилини, під час яких він приходить до тями. Йому не до високого.

Рекомендація: набагато краще загострити увагу на своїх відчуттях і відчуттях вашого партнера. Не прогадаєте.

2 місце: Грубість

Матюки, грубощі, так-так, їх часом можна почути від дівчат під час сексу. Тут скоріше навіть справа не в самих словах, а в тоні, з яким звертаються до чоловіка. Як і в попередніх випадках, чоловік, як правило, змовчить і нічого не скаже. Звичайно, можна і грубіянити, ніхто ж не забороняє, тільки сенс?

Рекомендація: шанобливо ставтеся до свого партнера. Навіть якщо ви його не любите в повному розумінні цього слова. Пам’ятайте, ви в ліжку обоє для того, щоб було приємно і вам, і вашому партнерові.

1 місце: Мовчання

Найстрашніший гріх сексу — це повна байдужість. Мовчання. Тільки уявіть собі секс без емоцій. А таке буває. І буває нерідко. «Кохана, тобі було добре?», «Кохана?» — «А, так, добре, добре». І інші варіації на тему. Неможливо сподобатися партнеру, тільки, пардон, принісши своє тіло для злягання. Емоції — це дуже важлива річ в сексі. Секс по суті — це і є одна велика емоція. Це, по-перше. По-друге, не кажучи партнеру нічого про те, подобається вам, чи ні, ви не даєте йому можливості постаратися зробити добре саме вам.

Рекомендація: говоріть з вашим партнером. Робіть компліменти, що подобається, а що ні.


Як зрозуміти, що хочеться вашому партнерові?

Валерій Андросов, психолог, тренер НЛП:

— Перший секс практично ніколи не буває ідеальним, хоча може таким здаватися за рахунок сильних емоцій, адреналіну і інших «природних енергетиків» у крові. Неідеальним він стає за рахунок того, що люди ще не знають одне одного. Люди часом зі своїм щось тілом розібратися не можуть, а тут чуже, та ще й на своє ніяк не схоже. Природно, для того, щоб перший секс не став останнім, потрібна активна участь обох. Під активною участю ми розуміємо взаємний інтерес і взаємне бажання отримати і доставити задоволення. Знову-таки, в ініціативи теж є межа. Наприклад, є такі чоловіки, які під час сексу ніби не слухають жінку і роблять те, що хочуть самі. Практично добровільно-примусово. Це неподобство. Така поведінка може відбити у жінок не тільки бажання займатися сексом з чоловіком, але і взагалі вести статеве життя. Як зрозуміти, що хочеться вашому партнерові? За його реакціями. Кілька перших зустрічей дуже нагадують стару дитячу гру «холодно-гаряче». Таким чином, ви розумієте, що робити варто, а що ні. У сексі, як і в житті, є неписані правила, знаючи які, можна набагато приємніше провести час і залишити після себе враження людини, з якою дійсно хочеться зустрітися ще раз.


Читайте також:

ВІН І ВОНА: ТОП-10 речей, котрі відштовхують від вас кохання

ВІН І ВОНА: Як заново познайомитись зі «старим» партнером 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Чоловік

    тьху

    Андрей Николаев reply Чоловік

    Шо, не можется? Или никто не даёт? 😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:58 На фронті відбулося понад сотню зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up