Золотий кубок вдома! «Вінницькі вовчиці» стали переможницями міжнародного турніру з флаг-футболу

Золотий кубок вдома! «Вінницькі вовчиці» стали переможницями міжнародного турніру з флаг-футболу
Вінницькі вовчиці вибороли золотий кубок на міжнародному турнірі
  • Вінницькі спортсмени представляли Україну на міжнародному турнірі з флаг-футболу. Він відбувся минулими вихідними у Словенії.
  • «Вовчиці» взяли реванш через два роки після перших змагань і забрали кубок Twigers Bowl у Вінницю. Детальніше про турнір та емоції флаг-футболісток — в матеріалі.

«Це здавалося неможливим! Проїхали 36 годин в одну сторону на олдскульному автобусі, з яким сфотографувалася половина Домжале, відігравши п’ять ігор на спеці 32 градуси, через перегрів, синці, запаморочення, зламані гомілковостопні суглоби, сині нігті на ногах і уколи знеболюючого ми це зробили!», — написала в інстаграмі футболістка Марія Коростелюк.

Все або нічого

Дівчина зазначає, що девізом фіналу став вираз «Все або нічого!». На цих змаганнях вона вчергове впевнилася у моральній стійкості та фізичній витривалості своєї команди.

— В момент, коли розрив у рахунку ставав все більшим, нам заносили «тачик за тачиком» (тачдаун — ред.), ми видихнули, зібралися з силами, яких вже не було і просто вирішили грати свою гру. Наша команда ще ніколи не була настільки сильна морально. І в нас вийшло! Вийшло тому, що ми дійсно на це заслуговуємо, — згадує Марія.

Відео дня

Спортсменка й досі не вірить, що її команда взяла реванш через два роки і забрала кубок Twigers Bowl за перше місце.

— Це було просто неймовірно. Немає слів, щоб описати такі емоції, — підкреслила вона.

На турнірі дівчата змагалися з командами з Італії, Австрії та Словаччини. В одному з матеріалів ми розповідали про перший досвід вінницьких флаг-футболісток на міжнароднихзмаганнях. Про це ви можете прочитати тут:

Граюча тренерка команди і квотербек (нападниця —ред.) за сумісництвом Катерина Тетерук лаконічно зазначила, що її мрія збулася.

— Це було дуже важко, дуже до сліз і неймовірних емоцій. У фіналі з рахунком 26-21 ми виграли у Домжале, — сказала Катерина.

Окрім перемоги на турнірі, гордістю команди стала ще одна флаг-футболістка Катерина Щерба. Дівчина отримала нагороду MVP defens, як найкращий гравець захисту.

Поки дівчата змагалися в Домжале, в Любляні теж проходив аналогічний турнір з флаг-футболу, але серед чоловіків. Протягом двох днів на змаганнях  Erre  Bowl «Вінницькі Вовки» провели сім ігор з командами Швейцарії, Хорватії, Австрії, Італії, Чехії та Словенії. Незважаючи на запеклу боротьбу, призове місце хлопцям забрати не вдалося.

Фото Аліни Смутко

Читайте також:

Свій серед «чужих». Чому тренер з Америки вирішив назавжди залишитися у Вінниці?

«Кістьми ляжу, але медаль візьму!» Вінничанин виборов «срібло» на чемпіонаті Європи з веслування

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up