Здобули «Кубок майбутнього». Вінницькі флаг-футболісти чудово виступили у Словаччині

Здобули «Кубок майбутнього». Вінницькі флаг-футболісти чудово виступили у Словаччині
  • На міжнародні змагання з флаг-футболу до Словаччини Future Bowl («Кубок майбутнього») вирушили три команди «Вінницьких вовків».
  • Їх супроводжували тренери Катерина Тетерук» і Катерина Щерба.

В турнірах виступали команди з України, Словаччини, Чехії і Австрії. Вінницькі юнаки до 12 років перемогли в усіх матчах і здобули золото.

«Вовки» до 15 років програли в одному поєдинку (із невеликою різницею, у чотири очки), решту поєдинків виграли і зайняли друге місце. Тим часом «Вінницькі вовчиці» не втратили очок і закономірно стали чемпіонками.

Відео дня

— Таким чином наші команди загалом здобули десять перемог у 11-ти зіграних матчах. Це неочікуваний результат. Ми не думали, що аж настільки круті. Що так потужно обіграємо австрійців і чехів. Хоча й знали, що перебуваємо на гарному рівні, — прокоментував тренер «Вовків» U-15, голова обласної федерації американського футболу  Євген Хомин.  

Через два тижні у Вінниці буде розіграно всеукраїнський Кубок з флаг-футболу. На ньому гратимуть юнацькі і дорослі колективи. Після чого вінничани візьмуть участь у престижних змаганнях серед чоловіків і жінок у Хорватії, які вважаються одними із найбільш рейтингових в Європі. 

    

Читайте також:

У Вінниці представники різних єдиноборств спільно поспарингували

Юні вінницькі борці стали призерами міжнародного турніру «Tallinn Open»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up