Збірна Вінниччини стала «бронзовою» на юнацькому чемпіонаті зі спортивної радіопеленгації

Збірна Вінниччини стала «бронзовою» на юнацькому чемпіонаті зі спортивної радіопеленгації

Вінницькі «полювальники на лисиць» вчергове підтвердили свій високий рівень на чемпіонаті України серед юнаків. Ці змагання зі спортивної радіопеленгації на середніх дистанціях пройшли у Луцьку. Одним із фаворитів вже традиційно була команда Вінниччини, яку очолює заслужений тренер України Сергій Зеленський.

Стартували близько 100 спортсменів із семи областей та Києва. Змагання пройшли у напруженій боротьбі. Кожен учасник намагався показати, чого досяг у тренувальний період. Кращі визначалися у трьох вікових категоріях: молодші юнаки і дівчата (до 12 років), середні  (до 14) і старші юнаки (до 16 років).

В командному заліку представники Вінниччини здобули шість золотих, дев’ять срібних і шість бронзових нагород. Загалом збірна нашої області виборола 29 медалей (вісім золотих, десять срібних і 11 бронзових). Це дозволило їй посісти третє загальнокомандне місце. Попереду – Сумщина і Київ.

В особистому заліку звання дворазової чемпіонки (класика 144 МГц та спринт) здобула наша землячка Олександра Молочко (Ж-16).

Відео дня

Срібна нагорода – в активі Володимира Ляховича (Ч-14, 3,5 МГц). Бронзові медалі вибороли: Віра Владімірова (Ж14, класика 3,5 МГц), Аліна Солоненко (Ж14, класика 144 МГц), Володимир Ляхович (Ч14, 144 МГц), Артем Степанищев (Ч14, класика 3,5 МГц), Євген Безверхній (Ч16, класика 144 МГц).

Вітаємо переможців і призерів, а також їх тренерів Сергія Зеленського і Едуарда Зеленюка.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    В школьные годы было время я занял первое место по области на 3.5 МГЦ.....

    Эх.... были времена)))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up