Юні «Вовки» їдуть на змагання в Італію. Флаг-футболістам потрібна підтримка

Юні «Вовки» їдуть на змагання в Італію. Флаг-футболістам потрібна підтримка
Юні флаг-футболісти з команди «Вінницькі вовки»
  • Гравці дитячо-юнацької ліги американського футболу (ДЮЛАФ) збираються представляти честь України в юнацькому Чемпіонаті Європи з флаг-футболу (в двох категоріях U15 та U17)
  • Змагання відбудуться в італійському місті. Гросетто 8-12 вересня 2021 року.
  • Зараз спортсмени шукають фінансової підтримки, з необхідних 23 000 євро поки що вдалося зібрати лише частину.

Більше половини гравців збірних на міжнародних змаганнях, які відбудуться вже цієї осені, будуть саме з Вінниці — юні «Вовки» складають основу національних команд.

— Хлопці тренуються та викладаються на 200%, вони готові відстоювати честь Батьківщини. Їхні батьки та керівники команд, тренери організовують підготовку та участь в турнірі, збирають кошти на поїздку. Загальний бюджет участі делегації 23 000 євро, на сьогодні разом з батьками зібрали лише
частину – 16 000 євро, — розповідають у пресслужбі команди.

Відео дня

Спортивний клуб «Вінницькі Вовки» та дитячо-юнацька ліга американського футболу звертаються до всіх з проханням допомогти зібрати решту коштів, щоб усі заявлені спортсмени змогли взяти участь в чемпіонаті та гідно представити Україну на міжнародній арені.

— Якщо є спонсори, меценати, представники місцевих бізнесів, які хочуть та можуть матеріально підтримати команду, ми будемо дуже раді вашій допомозі, — сказав віце-президент клубу та тренер Євген Хомин. — Будь-яка сума стане в нагоді. Об’єднуючись, ми здолаємо будь-які виклики! Разом ми сила! 

Підтримати команду добровільними внесками можна за реквізитами 5375 4141 2481 7494 (Михайло Герасимчук) , а також телефонуйте за номером +380635744841 (Євген).

 

Читайте також:

Міцні вінницькі чоловіки в Instagram. ТОП-10 світлин зі спортзалів та фітнес-центрів

«Взуй кросівки й біжи назустріч сонцю»: BEZBRENDU приєднується до бігової родини Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up