Юні вінницькі футзалістки здобули срібло домашнього Кубку України

Юні вінницькі футзалістки здобули срібло домашнього Кубку України
  • У Вінниці фінішували змагання західної групи Кубку України серед дівочих команд 2010-2011 р.н. На старт вийшли вісім колективів.
  • За три дні кожен провів по сім матчів. ФК «Вінниця» був сформований в першу чергу із вихованок ОДЮСШ «Нива». Також його підсилили дівчата із Гнівані, Бару і вінницької школи «Темп».

Змагання пройшли за підтримки Асоціації футзалу України, обласної асоціації футзалу, міського спорткомітету і меценатів.

До останнього матчу не було зрозуміло, як саме команди розташуються на п’єдесталі пошани. В підсумку золоті нагороди здобула команда ДЮСШ Маневичі (Волинська область).

Срібло — у ФК «Вінниця», бронза — у ФК «Буг» (Львівська область). 

Відео дня

ФК «Вінниця» до змагань підготували два тренери — Олександр Дуднік і Наталя Чурікова, капітан жіночої команди вищої ліги «ЕМС-Поділля».    

— ДЮСШ Маневичі — фактично збірна Волинської області. Це сильний суперник. Результатами задоволені, але могли бути й чемпіонками. Наша команда п’ять матчів виграла і двічі зіграла внічию, жодного разу не програла. На жаль, забракло очка для загальної перемоги, — сказав тренер ФК «Вінниця» Олександр Дуднік.   

Були вручені й призи й в індивідуальному заліку. Кращим гравцем ФК «Вінниця» стала Марта Буніна (Бар), а кращим бомбардиром Кубку України — вінничанка Аріна Паскаренко, яка провела 15 голів.

Вона розповіла, що до останнього часу грала в турнірах серед юнаків, а тепер залюбки переключилася на змагання серед представниць прекрасної статі.  

Команда ДЮФК «Чорноморець» (Одеса) посіла на Кубку України четверте місце. Її підготував відомий тренер із Вінниці В’ячеслав Обезюк.

— Дівчача команда «Чорноморець» існує трохи більше року. Грою на Кубку України я задоволений, а ось результатом — ні. Як мінімум, мали бути в першій трійці. Програли вирішальний матч вінничанкам із рахунком 1:2. У ньому наші дівчата багато разів влучали в каркас воріт і не потрапляли в порожні ворота. У разі перемоги в цьому поєдинку одеситки були б чемпіонками, — каже В’ячеслав Обезюк.

 

Читайте також:

Головним тренером «Ниви» став фахівець із досвідом роботи в Прем’єр-лізі

Зимовий футбол просто неба. Всеукраїнський меморіал Олега Серьогіна виграли господарі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up