Юні вінницькі футболістки розгромною перемогою розпочали зимову першість України

Юні вінницькі футболістки розгромною перемогою розпочали зимову першість України
  • У Вінниці, на стадіоні Палацу дітей та юнацтва, стартувала зимова першість України серед дівчат U-16 (2007 — 2008 р.н.).
  • В змаганні бере участь збірна нашої області, яка виступає за сприяння обласної Асоціації футболу. Її основу складають футболістки міста над Бугом.
  • Також представлені Літин і Хмільник. 

В стартовій грі вінничанки розгромили ДЮСШ м. Синельникове (Дніпропетровська область) —  5:0. Вже після першого тайму наші дівчата вели із відривом у чотири м’ячі, а після перерви довершили справу. Хет-триком відзначилася активна в нападі Олена Марценюк, капітан команди Вінниччини.

— Грати взимку не складно, ми до цього звикли. Перемогли із великим рахунком суперника невипадково, адже маємо сильний склад. Всі дівчата відіграли чудово на своїх позиціях. Прагнемо зайняти перше місце в першості України, — прокоментувала 15-річна футболістка збірної Вінницької області Олеся Носко.           

Відео дня

— Наші футболістки постійно домінували на полі, вели гру, демонстрували ініціативу у прийманні рішень. Кращим гравцем матчу, безумовно, стала авторка хет-трика Олена Марценюк, — сказала тренер збірної Вінницької області Наталя Чурікова.

Сьогодні, п’ятого лютого, збірна Вінницької області знову гратиме проти цієї ж команди ДЮСШ м. Синельникове. Бо в нашій підгрупі лише два колективи. Фінальний етап пройде 14-16 лютого у Львові. 

— Будемо боротися за перше місце у першості країни. Для цього у нас є всі шанси. Бо ми вже бачили і оцінили гру конкурентів  — «Кривбаса», «Ладомира» тощо, —  підкреслила Наталя Чурікова.

Читайте також:

«Поділля» поступилося лідеру «Ладомиру», але продовжує боротьбу за медалі чемпіонату

Вінницький клуб «ЯСКО» виграв Всеукраїнський футзальний турнір «Даймонд Ліга Карпати»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up