Вінниця отримала нового чемпіона міста з футзалу. Ним став «Енергетик»

Вінниця отримала нового чемпіона міста з футзалу. Ним став «Енергетик»
  • Напередодні у Вінниці за тур до завершення чемпіонату міста з футзалу визначився новий чемпіон. У вирішальній дуелі «Енергетик» переграв до учора діючого переможця команду «Яско»
     
  • І «Енергетик, і «Яско» гарантували собі участь у всеукраїнському фіналі другої ліги. Головна інтрига відтепер зберігатиметься в боротьбі за бронзові медалі

Змагання які розпочалися в середині листопада дуже швидко вийшли на фінішну пряму. До остаточного завершення командам залишилося відіграти лише один тур. Однак, чемпіон визначився достроково. Напередодні «Енергетик» у повторному матчі проти «Яско» знову виборов перемогу. Цього разу з рахунком 4:1. Такий результат дозволив «Енергетику» стати недосяжним для переслідувачів за тур до кінця чемпіонату. «Яско» так само гарантувала собі другу позицію і разом із чемпіоном представить Вінницю у всеукраїнському фіналі другої фут зальної ліги.

Відтепер головна інтрига точитиметься в боротьбі за бронзові нагороди. На них претендують «Інтер» та «Техноплюс». Минулої неділі вони зіграли у суху нічию, яка виявилася першою і поки що єдиною у всьому чемпіонаті.

В зоні вильоту опинилися «Вінниця» та «УСМ» . І хоча другі вибороли першу перемогу в сезоні над «Юрія Фарм», піднятися вище останньої стрічки турнірної таблиці вони вже не можуть.  Ми побували на матчах і за фільмували найгостріші моменти та взяття воріт.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up