Вінницький кікбоксер отримав відзнаку за найшвидший нокаут на чемпіонаті світу

Вінницький кікбоксер отримав відзнаку за найшвидший нокаут на чемпіонаті світу

У Свідниці (Польща) фінішував чемпіонат світу з кікбоксингу Вінниччину на цих змаганнях представляли спортсмени із Могилева-Подільського і обласного центру. Форум проводила Всесвітня асоціація карате і кікбоксингу WKA.

За словами наших спортсменів, поєдинки були важкими та запеклими. Адже в чемпіонаті взяли участь найсильніші представники від кожної країни у своїх вагових категоріях. Загалом на ринг виходили близько двох тисяч кікбоксерів із 70 держав.

– В кожному поєдинку нас зустрічали національні чемпіони, переможці і призери світових чемпіонатів минулих сезонів. Всі вони приїхали перемагати, через що легких поєдинків не могло бути. Кожен боєць прагнув вибороти золото. Тому, чим далі до фіналів ми просувались, тим запеклішим був спротив опонентів, – каже вінницький кікбоксер Володимир Гайдук. Було важко, адже нас приймала чужа країна. Підтримку близьких і друзів відчували лише через Інтернет, але й цьому були раді

Україна посіла перше місце за кількістю здобутих медалей. Наші спортсмени завоювали 253 нагороди: 104 золотих, 101 срібну і 48 бронзових. На другому командному місці зі значним відставанням – команда Шотландії (22 медалі), на третьому – Іран (20 нагород).

Відео дня

Вінничанин Володимир Гайдук не лише став чемпіоном світу. Він також отримав відзнаку за найшвидший нокаут турніру. Суддя зупинив поєдинок за участі вінничанина на 1 хв. 35 сек., хоча рахувати почав ще на 1 хв. 22 сек. Володимир Гайдук виступав у найпрестижнішій віковій категорії 18-39 років (розділ лоу-кік, вага до 60 кг).

Чемпіоном світу вдесяте став 47-річний тренер вінницького клубу «Слава» В’ячеслав Отеранський. Золоті нагороди вибороли Леонід Драгомін (14-15 років, розділ «лоу-кік лайт» понад 65 кг, Могилів-Подільский), Артем Никитюк (16-17 років, розділ «лоу-кік», до 54 кг, Вінниця).А вінничанин Олег Котов (16-17 років, до 67 кг) в розділах «К-1» і «лоу-кік» посів другі місця. Загалом бійці нашого краю здобули близько 40 нагород у різних видах програми: лайт-контакті, лоу-кік лайті, фул-контакті, муай-тай боксі тощо.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Вотергейт

    Коровин reply Вотергейт

    Смішно читати подібний пост від людини яка за гроші придбала і стала володарем чорного поясу з рукопашного бою.Ти ніколи не міг залізти вище 3 місця на обласних змаганнях і ти ще будеш тут щось скавчати!
    Тобі чужа слава не дає ночами спокійно спати?Тоді одягай рукавички їдь на змагання!

    Коровін reply Вотергейт

    Смішно читати подібний коментар від "бійця" який за гроші придбав собі чорного пояа с рукопашного бою.В той же час на змаганнях з рукопашного бою ти жодного разу не зміг піднятись вище 3 місця.
    Я знаю тебе і чудово розумію твою заздрість і бажання присмоктатись до чужої слави.
  • Артур

    Горжусь своим тренером , выступает по разным стилям єдиноборств. Воспитал уже не одного чемпиона тем, что сам живёт и спортом и залом . При том скромен , спокоен , 150 раз повторит пока не поймёшь как надо .... Горжусь и восхищаюсь ! 😇
  • Юрий Бондарук

    Красавцы ребята!!! Винница рулит!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up