Вінницький боксер Сергій Богачук виграв чемпіонський бій нокаутом у першому раунді

Вінницький боксер Сергій Богачук виграв чемпіонський бій нокаутом у першому раунді
  • Відомий український боксер із Вінниці Сергій Богачук захистив пояс чемпіона WBC Continental Americas у напівсередній вазі.

В ніч з 22 на 23 липня відбувся поєдинок між вінничанином Сергієм Богачуком та представником Гани Патріком Аллоті. Українець захищав пояс чемпіона та відправив суперника у нокаут до закінчення першого раунду. Про це повідомляють у федерації боксу Вінницької області.

Відомий український боксер Сергій Богачук здобув ефектну перемогу в Санта-Інесі (Каліфорнія, США) та захистив свій титул чемпіона Континентальної Америки за версією WBC у першій середній вазі. Поєдинок проти Патріка Алоті з Гани виявився дуже швидким.

Відео дня

28-річний уродженець Вінниці з перших хвилин зайняв центр рингу, притискаючи суперника до канатів. 32-річний ганець намагався уникнути ударів, але наш співвітчизник грамотно обрізав кути і жорстко пресингував суперника.

Вже в 1-му раунді африканський боксер отримав правим боковим у щелепу. Патрік звалився обличчям уперед на канвас, але зміг одразу ж підвестися. Алоті не виглядав ошелешеним, але суддя все одно зупинив зустріч.

«Богачук не став відкладати справу і вирішив питання переможця поєдинку вже в першому раунді. Наш земляк притис опонента до канатів, після чого Аллота пропустив правий хук у щелепу та опинився на канвасі. Тим не менш ганець миттєво піднявся на ноги, щоб продовжити поєдинок. Проте рефері вирішив, зупинити сутичку. Для Сергія Богачука ця перемога стала 23-ю у професійній кар'єрі. Усі свої звитяги українець здобув достроково», — йдеться у повідомленні Федерації боксу.

Бій відбувся в окрузі Санта-Барбара штат Каліфорнія у приміщенні Chumash Casino Resort. Для Сергія це 23 перемога на професійному ринзі з 23 нокаутом.

Свій чемпіонський пояс, нагадаємо, Богачук виборов у листопаді минулого року. Тоді наш спортсмен в американському Монтебелло переміг боксера із США Аарона Коулі.

 

Читайте також:

Британець став перед ним на коліна. Як наш хірург здобув титул чемпіона світу з футболу

«Нива» в гостях у контрольному поєдинку поступилася першоліговому «Епіцентру»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up