Вінницька «Нива» перемогла харківський «ОККО» в дебютній грі зимового Кубку ПФЛ

Вінницька «Нива» перемогла харківський «ОККО» в дебютній грі зимового Кубку ПФЛ
  • Вінницька «Нива» сьогодні, п’ятого лютого, стартувала у зимовому Кубку Професіональної футбольної ліги України.
  • Матч проти ФК «ОККО» (Харків) пройшов на стадіоні Вінницького педагогічного коледжу.

Гра проходила за складних погодних умов, під час снігопаду. Тому поле доводилося неодноразово чистити, в першу чергу в районі штрафних майданчиків.

В першому таймі вінницький клуб мав гарні нагоди для взяття воріт аматорів. Але граючий президент «Ниви» Артур Загорулько та його партнери не спромоглися їх розпечатати.

Відео дня

Але після перерви, протягом кількох хвилин, нивівці двічі забили. Спочатку Артур Загорулько замкнув головою простріл. А Олексій Швець вдало завершив комбінацію точним ударом з кута карного майданчику, після зручної передачі Вадима Страшкевича. 2:0!

«ОККО» до самого фінального свистка намагалося виправити ситуацію, але харків’янам це не вдалося. Отже, маємо першу перемогу «Ниви» у новому турнірі.

Коментар

— Власною результативністю я не повністю задоволений. Були моменти, коли міг ще забивати. Але це тільки початок турніру. Ми отримуємо серйозні фізичні навантаження на зборах, що також впливає на гру, — прокоментував Артур Загорулько.

Він назвав «ОККО» непоганою командою, із якою було цікаво боротися.  На жаль, погодні умови внесли свої корективи у гру, наголосив Артур Загорулько.

Наступний, другий, тур зимового Кубку «Нива» пропускає.

— Замість нього ми збираємося орієнтовно 11 лютого провести контрольний поєдинок, суперника якого ще не визначено. В третьому турі гратимемо проти партнера по групі «А» другої ліги «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка). Це буде цікавий поєдинок. Взагалі збираємося поборотися за перемогу у Зимовому Кубку. Інакше навіщо туди було заявлятися?! — додав Артур Загорулько. 

Читайте також:

Юні вінницькі футболістки розгромною перемогою розпочали зимову першість України

 «Поділля» поступилося лідеру «Ладомиру», але продовжує боротьбу за медалі чемпіонату

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Volodymyr Mayboroda

    Команда, яка ніколи не ставила перед собою задач підвищення в класі. Просто собі існує. Це я про "Ниву".
  • Лілик Тетяна

    Так тримати!!!

keyboard_arrow_up