Вінницька «Нива» без травмованого граючого президента програла «Епіцентру» стартовий матч Другої ліги

Вінницька «Нива» без травмованого граючого президента програла «Епіцентру» стартовий матч Другої ліги
  • 25 липня оновлена вінницька «Нива» провела перший тур чемпіонату України з футболу (Друга ліга). Наша команда грала в Дунаївцях (Хмельницька область) проти місцевого «Епіцентру».
  • Матч був принциповим, адже в передостанньому турі минулого сезону нивівці вдома мінімально переграли «Епіцентр», тим самим відібравши у дунаївчан всі шанси на підвищення в класі.
  • Тож зараз господарі поля, яких тренує екс-футболіст «Ниви» 90-х років Олег Надуда, прагнули лише перемоги.

Блискуча гра голкіпера 

Вінничани розпочали поєдинок без травмованого граючого президента та лідера атак Артура Загорулька. Проте вже в стартовому складі були новачки команди Дмитро Петрик і Костянтин Граматік, а в запасі – вихованці вінницького футболу Антон Брижчук і Євгеній Костюк, якого орендували в клубі Прем’єр-ліги «Колос» (Ковалівка).

Вже зі стартових хвилин «Епіцентр», в нападі якого виділявся бразильський легіонер Барбоса да Сілва, пішов уперед. В першому таймі господарі поля створили низку небезпечних моментів, але наш голкіпер Максим Гурідов грав блискуче і рятував партнерів.

Гол бразильського легіонера 

Після перерви наша команда спробувала змінити малюнок гри і почала пресингувати «Епіцентр» навіть на його половині поля. Втім, через певний час господарі знову почали діяти «першим номером», створювати небезпечні атаки. Хоча на 65-й хвилині саме «Нива» мала відкривати рахунок. Георгієв скинув м’яча на Граматіка, який перебував поблизу чужих воріт. Той пробив головою точно, але несильно. І м’яч, на жаль, став легкою здобиччю голкіпера.

Відео дня

А на 67-й хвилині нашу команду очікував «холодний душ». Після прострілу із лівого флангу м’яч оминув низку гравців обох команд і опинився у Барбоси. який фактично стояв на лінії порожніх воріт. Загнати його в рамку бразильцю було досить легко. 1:0.

Спроби врятувати гру

Вінничани намагалися врятувати гру. Тренер Володимир Циткін випустив на поле атакувальних футболістів Маляренка, Брижчука, Громока. Було створено кілька цікавих атак. Але стовідсоткових можливостей, аби їх завершити, не спостерігалося. В доданий час «Епіцентр» міг і подвоїти рахунок: Роман Кузів, який вибігав сам-на-сам із голкіпером, пробивши вище воріт. 

Отже, наша команда, на жаль, зазнала мінімальної стартової поразки. Через тиждень, 31 липня, «Нива» в рамках другого туру прийматиме вдома «Любомир» (Ставище, Київська область).      

 

Читайте також:

Дуель «хижаків» в Суперлізі американського футболу: «Леви» реваншувалися у «Вінницьких Вовків», які втратили травмованих легіонерів

Із початківців — у чемпіони світу. Де у Вінниці виховують майбутніх зірок шашок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up