Вінничани очолили юнацькі збірні України з флаг-футболу, які змагатимуться на Євро в Італії

Вінничани очолили юнацькі збірні України з флаг-футболу, які змагатимуться на Євро в Італії
Понад половина гравців збірних України на чемпіонаті Європи представлятимуть Вінницю
  • У Вінниці пройшли перші в історії відбіркові збори юних футболістів до національних збірних з флаг-футболу, (безконтактного різновиду американського футболу).
  • Це були представники команд U-15 (до 15 років) та U-17. Вже у вересні ці дві команди братимуть участь в чемпіонаті Європи з флаг-футболу, який пройде у Гросетто (Італія).

«Вовки» – проти «Орлів» і «Дельфінів»

Відстоювати своє право представляти Україну на міжнародній арені зібралось близько 50 спортсменів із чотирьох клубів: «Молотобійці» (Київ), «Азовські Дельфіни» (Маріуполь), «Орли» (Здолбунів) і «Вовки» (Вінниця).

Приємно, що за результатами тренувальних зборів більше половини гравців збірних будуть саме з Вінниці – юні «Вовки» складатимуть основу національних команд.

Відео дня

Гравці стали тренерами

Обрані були перші в історії України головні тренери юнацьких збірних. Ними стали теж представники спортивного клубу «Вінницькі Вовки». Збірну U-15 тренуватиме гравчиня та наставниця жіночої команди з флаг-футболу Катерина Тетерук, а U-17 – гравець «Вовків», президент обласної федерації американського футболу Євген Хомин.

За рахунок батьків

Участь футболістів в чемпіонаті Європи відбуватиметься за рахунок батьків (це понад 600 євро на гравця). Тому «Вінницькі Вовки» шукають спонсорів і меценатів, які готові допомогти покрити витрати. Якщо знайдуться підприємці, які можуть матеріально підтримати команду – звертайтеся за телефоном: 063-574-48-41 (Євген).

 

Читайте також:

Дуель «хижаків» в Суперлізі: «Леви» реваншувалися у «Вінницьких Вовків», які втратили легіонерів

«Нива» представила вісім новачків. Половина із них — вихованці вінницького футболу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up