Відкритий чемпіонат області із UFMMA зібрав команди із семи регіонів. Перемогли господарі рингу

Відкритий чемпіонат області із UFMMA зібрав команди із семи регіонів. Перемогли господарі рингу
  • П’ятого лютого у вінницькому спортклубі «Нокаут» провели відкритий чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв UFMMA.
  • На ринг виходили 149 спортсменів із Чернівецької, Житомирської, Вінницької, Одеської, Тернопільської, Київської і Сумської областей.  

  

— До Вінниці приїхали команди провідних регіонів у нашому виді спорту. Умови проведення чемпіонату виявилися шикарними, всім сподобалося, — сказав головний суддя Всеукраїнської федерації змішаних бойових мистецтв UFMMA і водночас головний суддя відкритого вінницького чемпіонату Володимир Шемаров (Полтава). 

Відео дня

Загалом відбулося 109 поєдинків. Кращих в індивідуальному заліку визначали у багатьох вікових категоріях — від 8-9 років до дорослих. Переможці і призери отримали грамоти і медалі.

Серед чемпіонів Володимир Шемаров виділив Тимура Тебідзе (Одеса, категорія 10-11 років) і вінницького суперважковика Ігоря Заверу (чоловіки). А також Дарину Лісовську (Київська область), яка виступала одразу в двох вікових категоріях. Серед дівчат 14-15 років вона стала чемпіонкою, а серед спортсменок 16-17 років — друге.     

В командному заліку перемогла збірна клубу «Січ» (Вінниця). Разом із ним призову трійку команд склали СК «Воїн» (Одеса) і СК «Андеграунд» (Житомирська область). Їм вручили командні Кубки від організаторів.

— Це перші офіційні змагання у 2022 році. За їхніми підсумками ми відберемо найкращих спортсменів до збірної Вінниччини. Вона прийматиме участь у Кубку України з фрі-файту (26 лютого, Тернопіль) і чемпіонаті України з  UFMMA (травень, Київ), — прокоментував президент Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв  UFMMA Вадим Кудіяров.

 

Читайте також:

У Вінниці відкрили сезон веслувального слалому. Провели перші змагання на Південному Бузі

Анонси вінницького спортивного тижня: шахи, баскетбол, дзюдо

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Pravdorub

    У Вінниці все роблять, крім необхідного, доріг, благоустрою і інфраструктури☝️
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up