Великий бокс. Вінничанин Роман Головащенко переміг нокаутом Джафарова (ВІДЕО)

Великий бокс. Вінничанин Роман Головащенко переміг нокаутом Джафарова (ВІДЕО)
  • Відбувся бій за титул Чемпіону світу з боксу. На ринг вийшли українець Роман Головащенко та азербайджанець Таріел Джафаров. Дивіться відео бою, який вартий уваги.

Боксер із Вінниччини Роман Головащенко завоював титул UBO International у поєдинку із азербайджанцем Таріелем Джафаровим (8-5, 7 КО), Про це повідомляє видання XSport.

Бій відбувся 8 грудня. Боксери змагалися за пояс міжнародного чемпіона за версією Universal Boxing Organization.

Бій почався у невисокому темпі. Обидва бійці намагалися не форсувати події, багато уваги приділяючи захисту. Вінничанин ніяк не міг пробити суперника, але ситуація змінилася на останній хвилині.

Відео дня

Роман чітко влучив по печінці Джафарову, змусивши того скривитись від болю і відвернутися. Представник Баку не став падати в нокдаун, чим скористався українець, влучивши кілька разів у голову.

Роман Головащенко (21-5, 19 КО) переміг достроково — нокаутом у першому раунді.

Дивіться відео поєдинку:

 

Для українського спортсмена це був перший бій за два роки. Роман Головащенко у професійному боксі з 2007 року. Раніше був чемпіоном світу, Європи та Інтерконтинентальним чемпіоном за різними версіями, виступав у збірній України, має тренерський досвід.

Також Роман Головащенко, який виступає в першій важкій вазі в квітні 2009 року завоював пояс чемпіона світу за версією GBC. У травні 2010 року року успішно провів захист обох титулів. Після довгих тренувань 14 грудня 2013 року Роман провів поєдинок в Азербайджані з німецьким боксером Якупом Саглама, виступаючим в важкій ваговій категорії. Тоді за вердиктом суддів Головащенко завоював звання інтерконтинентального чемпіона за версією WBC-А.

Головащенко має 3 пояси Інтерконтинентального чемпіона за версією IBO, пояс чемпіона світу за версією GBC, пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBC-А, пояс чемпіона Європи за версією IBF.

Читайте також:

Поліцейську Черкашину прооперували невдало… Допоможіть вилікуватись

У цей день вітайте Катерин. Історія, традиції та заборони 7 грудня

«А шість років Вас все влаштовувало?». Як ми рятували родину від сімейного насилля

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий Боржемский

    Красава ...успіхів......

keyboard_arrow_up