У Вінниці відкриють сучасний спортивний зал для занять різними видами єдиноборств

У Вінниці відкриють сучасний спортивний зал для занять різними видами єдиноборств
  • Приміщення, де розміститься заклад, знаходиться на вулиці Келецькій, 94а. Нині там триває реконструкція. Відкрити сучасний спортивний зал планують наприкінці цього року.

Після ремонту у приміщенні облаштовують спеціалізовану залу для єдиноборств. Там уже зробили роздягальні, душові та санвузол.

На третьому поверсі спортзалу буде ринг. На другому — тренажерний зал та кабінети адміністрації спортивної школи. Про це інформує Вінницька міська рада.

«У приміщенні завершили загальнобудівельні роботи: оздобили стіни, зробили перегородки, уклали керамічну плитку на підлогу, влаштували каркас підвісної стелі, встановили вікна та металопластикові двері, замінили водопровід та каналізацію, — розповів директор міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Юрій Будяк. Також пофарбували фасад будівлі в червоно-сірий колір, зробили вимощення доріжок та основу для тротуарів із щебеневої суміші».

Відео дня

Також у приміщенні встановлюватимуть систему електроосвітлення, закупити обладнання, меблі та спортивний інвентар.

Оздобити хочуть і територію навколо будівлі. Серед запланованих робіт: асфальтування території, озеленення та встановлення лавочок.

 

Читайте також:

До неба здіймався стовп чорного диму. В Якушинцях горіла електропідстанція

Все за сучасними стандартами. Показали, як виглядає новий корпус садочку «Бджілка»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up