Троє гімнасток клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України

Троє гімнасток клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України
  • Вінницький спортивний клуб «Elite» для своїх вихованок та їхніх батьків провів традиційні звітні змагання із художньої гімнастики.
  • На килим виходили 150 дівчат різного віку.
  • Вони продемонстрували, чому навчилися у 2022 році.

Серед глядачів була віце-президент обласної федерації художньої гімнастики заступник начальника обласного управління спорту і рухової активності Наталя Токар. 

За підсумками змагання були визначені призери у різних номінаціях, а взагалі всі учасниці турніру отримали подарунки та море чудових емоцій. Після цього пройшли показові виступи провідних вихованок клубу «Elite». 

Відео дня

Спортсменок протягом 2022 року готували два основних тренери і співзасновники клубу — Дар'я Чернякевич і Ольга Оксамитна. Також їм допомагали наставниці Ірина Чистоколяна, Юлія Кошелюк, Аліса Бойко, Катерина Матвієнко і Вероніка Горбатюк. Спільними зусиллями було досягнуто чимало. 

— Протягом 2022 року наші спортсменки успішно виступали на обласних, всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Зокрема, привозили медалі із Грузії, Молдови, Польщі і різних регіонів України. Також наші спортсменки  побували на навчально-тренувальних зборах у Болгарії. Посвідчення кандидатів у майстри спорту України отримали три наші гімнастки — Дар’я Усатюк, Юлія Підчаха і Ангеліна Левченко (переселенка із Херсона). Наступного року в першу чергу прагнемо успішно виступати на чемпіонатах України, — прокоментувала Дар'я Чернякевич.   


Читайте також:

Підсумки року у вінницькому боксі: допомога ЗСУ, світові успіхи і смерть відомого тренера

Вінницькі футзалістки вийшли у лідери вищої ліги чемпіонату України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Светлана Чернякевич

    👏👏👏
  • Валерий Мединский

    Удачі вам дівчатка

keyboard_arrow_up