«Нива» розпочала готуватися до сезону у Вінниці. Заключний збір проведе у Туреччині

«Нива» розпочала готуватися до сезону у Вінниці. Заключний збір проведе у Туреччині
  • Футбольний клуб «Нива» вийшов із відпустки. Команда 21 січня розпочала перший у 2022 році навчально-тренувальний збір.
  • Він проходитиме десять днів на сучасному стадіоні Вінницького педколеджу, що на Старому місті.
  • Загалом таких зборів перед сезоном заплановано провести три, причому завершальний – у Туреччині. 

У тренуванні взяли участь 25 футболістів. Це гравці основної команди, а також кілька провідних гравців «Ниви» U-19. Склад нашої команди ще визначатиметься, тож оновлений тренерський штаб має можливість оцінити потенціал молодих вихованців вінницького футболу.  

«До тренувань повертаємося із гарним настроєм»

Перед початком дебютного тренування команді у роздягальні представили нового головного тренера «Ниви» Ігоря Леонова і його помічника Михайла Старостяка. Тренером воротарів залишився Олег Остапенко, тренером із загальнофізичної підготовки – Олена Колос.

Відео дня

— До тренувань повертаємося із гарним настроєм. Скучили за футболом. Адже була велика пауза у тренувальній роботі. Я продовжу виходити на поле в матчах чемпіонату України і в цьому році, в цьому плані нічого не змінюється. Адже потрібно радувати вінницьких вболівальників,  —  сказав граючий президент «Ниви» Артур Загорулько.

За словами керівника клубу, кандидатів на посаду головного тренера було достатньо багато, тож вибір був непростим.

— Ми запросили фахівців із іменами, із прицілом на Першу лігу. Ігор Леонов і Михайло Старостяк працювали у Прем’єр-лізі та в структурі ФК «Шахтар». Щодо складу команди. Будемо точково доукомплектовуватися із прицілом на наступний сезон, — пояснив  Артур Загорулько.

      

Коментар головного тренера 

Ігор Леонов наголосив, що Вінниця - футбольне місто, із активними вболівальниками.

— У місті над Бугом я бував неодноразово, ще коли грав за збірну України. У Вінниці ми проходили збори.  Місцева команда виступала у вищій лізі, доходила до фіналу Кубку України. А рік тому приїздив до вашого міста на турнір в якості дитячого тренера, — сказав Ігор Леонов.  

Головний тренер «Ниви» відповів на запитання щодо мети на 2022 рік.    

— В другому колі ми маємо оцінити потенціал команди, а серйозні задачі ставитимемо вже із наступного сезону. Безумовно, «Нива» має бути значно вище в чемпіонаті України, ніж є зараз, — прокоментував Ігор Леонов.

Як поінформував тренер, перший місяць «Нива» буде тренуватися на затишному стадіоні педколеджу. Далі почнуться збори у Туреччині, це буде вже зовсім інший рівень підготовки.     

Читайте також:

Нагородили найкращих юнацьких тренерів, спортивних журналістів і фотографів у 2021 році  

Вінницьку школу стрільби намагаються ліквідувати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up