«Нива» розгромила «Епіцентр» із Дунаївців

«Нива» розгромила «Епіцентр» із Дунаївців
  • У середу, 19 лютого, вінницька «Нива» приймала ФК «Дунаївці» (Хмельницька область). Гра пройшла на СК «Нива».
  • ФК «Епіцентр» (Дунаївці) — сильний аматорський клуб, який готується дебютувати у другій лізі.
  • Тому, як і очікувалося, гра вийшла непростою для нашої команди.

Кілька десятків глядачів підтримували «Ниву» на трибунах.

Наша команда вийшла на поле в такому стартовому складі: Гурідов (в), гравець на перегляді, Федорук, Попов, Дворовенко, Демченко, Подкуйко, брати Брижчуки, Браславський, Загорулько. На заміну виходили Громок, Підопригора, Івашків, Бондарчук, Мукомел (в) і Соловей.   

В першому таймі гості забили м’яч, а «Нива» відзначилася двічі. Капітан Ярослав Браславський увірвався в карний майданчик загнав м’яча в сітку Другий гол стався завдяки індивідуальному проходу Артура Загорулька. 2:1 після першого тайму. 

Відео дня

Після перерви команди обмінювалися атаками, але все ж відчувалася певна перевага господарів поля.

Третій м’яч «Нива» провела зі стандарту. Після подачі кутового удару головою ціль вразив гравець, який перебуває на перегляді. ФК «Епіцентр» відповів гольовим пострілом, на що відповів влучним пострілом нивівець Дмитро Івашків.

Остаточну крапку в матчі після флангової передачі Громока поставив Підопригора. Отже, 5:2, перша перемога вінницької «Ниви» в контрольних поєдинках у 2020 році. 

Головний тренер «Ниви» Олег Шумовицький прокоментував перемогу над «Епіцентром» із Дунаївців (5:2):

— Ми зробили пару перестановок у складі і перевірили, як вийшло. В тому числі спробували гравця на перегляді в якості центрального захисника. В принципі, перебіг подій на полі в матчі проти «Епіцентра» влаштував. Є певні недопрацювання, але вони незначні.

Хлопці молодці, по ходу матчу перелаштувалися. Зокрема, спромоглися покращити взаємодію, особливо в центральній зоні. Отже, наша центральна вісь вже добре проглядається.   

— Одразу п’ять забитих голів налаштовують на оптимізм. Атакувальна гра «Ниви» почала налагоджуватися?

— Так. Ми поступово покращуємо гру. І лінія атаки в цьому поєдинку показала себе непогано. Причому і досвідчені, і молоді гравці, що вийшли на заміну, також.

Водночас, «Епіцентр» дозволяв нам більш активно діяти в нападі. Суперники вийшли на поле одразу із дороги — можливо, втомилися.           

— Що можна сказати про нашу воротарську ланку?

— Окрім Гурідова і Мукомела, у нас є третій воротар Богдан Король. Він гравець «Ниви» U-19. Богдан Король працює разом із усіма. Якщо буде готовий найкращим чином, виходитиме на поле й в офіційних поєдинках.

Інших голкіперів наразі не шукаємо. Це може статися, якщо, не дай Бог, хтось отримає серйозну травму.

А ось щодо захисників у нас є запитання. Ми шукаємо варіанти покращення цієї ланки.

— Наступні два матчі, 23 лютого із «Поліссям» (Житомир) і 26 лютого «Оболонню-2» (Київ) ми знову проводимо у Вінниці. Це так спеціально задумано, трьохмачова домашня серія?

— Ні. Ми грали із цими командами в гостях, а тепер вони наносять візити у відповідь.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Влад

    Нива разгомила пацанов с соседнего двора короче.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up