Нагородили найкращих хокеїстів на траві і тренерів за підсумками 2023 року

Нагородили найкращих хокеїстів на траві і тренерів за підсумками 2023 року
Олександр Кулеша рік провів на війні, а тепер повернувся до тренерської праці.
  • На підсумковому засіданні Вінницької обласної федерації хокею на траві вшанували найкращих хокеїстів на траві, тренерів і спортивних організаторів за підсумками 2023 року.
  • Засідання вели віце-президенти обласної федерації хокею на траві Микола Касянчук та Ігор Волков.

Були присутні голова міського спорткомітету Сергій Краєвський, заступник начальника обласного спорту та рухової активності Наталя Токар, засновник вінницького «зеленого» хокею Віктор Костюкевич, головний тренер національної збірної України з хокею на траві Павло Мазур та інші спортивні функціонери, наставники і гравці.

Приз найкращого хокеїста 2023 року отримав бомбардир Максим Онофріюк, який допоміг збірній України вийти до олімпійського відбірного турніру. А найкращим молодим гравцем року став Олександр Коваль. Серед інших нагороджених можна виділити хокейного наставника Олександру Кулешу. Він рік провів на війні, а тепер повернувся до тренерської праці.

Микола Касянчук нагадав про досягнення вінницьких хокеїстів на траві у 2023 році на європейському рівні. Причому не лише чоловічої, а й молодіжної та юніорських збірних України, кістяк яких складають наші земляки. Йшлося про підтримку з боку профільного Міністерства, місцевої влади і територіальної організації «Колос».

Відео дня

Сергій Краєвський звернув увагу, що вінницькі хокеїсти в складі збірної України мають шанс поборотися за путівку на Олімпійські ігри. Для цього їм потрібно подолати останній відбірний турнір.

 — Вінницький хокей на траві – це унікальне явище. В європейських країнах він розподіляється на різні центри розвитку. В Україні все інакше. Саме Вінниця є впевненим лідером. Недарма із 1995 року вінницькі команди є беззмінними чемпіонами країни, — сказав Віктор Костюкевич.   

Читайте також:

Хокейно-легкоатлетичному стадіону в Центральному парку хочуть присвоїти ім’я Федора Новіка

Алтимат-фризбі почали культивувати у Вінниці вимушені переселенці з Харкова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up