Нагороди, грамоти та премії. У Вінниці відзначили понад 80 спортсменів

Нагороди, грамоти та премії. У Вінниці відзначили понад 80 спортсменів
  • З професійним святом привітали вінницьких спортсменів. Їх було понад 80 чоловік. Усі розмістилися на стадіоні, дотримувалися дистанції та були у масках.

Відзначили спортсменів, тренерів, призерів та переможців змагань. Їм вручили нагороди, грамоти та премії.

— Враховуючи ті виклики, які є в цьому році у зв’язку з коронавірусом, ви продовжували працювати, підтримували спортивну форму. Навіть в цьому році вінничани вже здобули 44 призових місця на чемпіонатах і Кубках Європи і світу та 451 призове місце — на чемпіонатах і Кубках України, — каже міський голова Сергій Моргунов.

За останні п'ять років у Вінниці, нагадаємо:

Відео дня
  • збудували 24 шкільних стадіонів і спортмайданчиків,
  • встановили 54 спортивні та ігрові майданчики у різних районах міста,
  • збудували футбольне поле Палацу дітей та юнацтва,
  • збудували сучасний комплекс біля шкіл №33 та №20,
  • звели майданчик біля другої школи.

Нині завершується будівництво елінгу для другої МДЮСШ. Почнеться ремонт і в першій школі.

 

Читайте також:

День знань, демократії та кіно. Які свята чекають нас у вересні?

Магнітні бурі у вересні 2020: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up