На Вінниччині відбувся Відкритий чемпіонат області з веслувального слалому

На Вінниччині відбувся Відкритий чемпіонат області з веслувального слалому
  • З 20 по 22 листопада у селі Сокілець Немирівського району, на відвідному каналі річки Південний Буг відбувся Відкритий чемпіонат області «Закриття сезону» з веслувального слалому.

У змаганнях взяли участь спортсмени МДЮСШ №2 та Вінницької ШВСМ.

Веслувальний слалом культивується в двох закладах Вінницької області, а саме: у Міській дитячо-юнацькій спортивній школі №2 (м. Вінниця) та Вінницькій ШВСМ.

Слалом належить до пріоритетних видів спорту у нашій області та посідає призові місця в рейтингу з олімпійських видів спорту у Вінницькій області.

Відео дня

Переможці та призери змагань:

У класі човнів С-1Ч

  • 1 місце Комар Валентин (МДЮСШ №2);
  • 2 місце Кушнір Кирило (МДЮСШ №2);
  • 3 місце Федоренко Олександр (МДЮСШ №2);

У класі човнів К-1Ж

  • 1 місце — Харламова Ангеліна (МДЮСШ №2);
  • 2 місце — Рудковська Анна (МДЮСШ №2);
  • 3 місце — Гвоздєва Марія (МДЮСШ №2); 

У класі човнів К-1Ч

  • 1 місце — Совко Сергій (МДЮСШ №2);
  • 2 місце — Федоренко Олександр (МДЮСШ №2);
  • 3 місце — Артюнін Денис (МДЮСШ №2); 

У класі човнів С-1Ж

  • 1 місце — Гвоздєва Марія (МДЮСШ №2);
  • 2 місце — Полторак Дар’я (МДЮСШ №2);
  • 3 місце — Рудковська Анна (МДЮСШ №2);

— Змагання проводились згідно протиепідемічних заходів. У день змагань заїзди проводилися в різний час, під час гонок знаходилось не більше 20 людей, — зазначають у Вінницькій ОДА.

Загалом, на проведення змагань використали 8511,33 гривень з обласного бюджету.

Довідка:

  • Веслувальний слалом — це різновид спортивного веслування, що полягає в проходженні на швидкість дистанції, який визначається порядком розташування воріт, які виставляються на річці з порогом або на спеціально облаштованому каналі. Швидкість потоку води має бути не менше 2 м/с. Змагання проводяться на дистанції довжиною 250-400 м.

 

Читайте також:

Нові подробиці смертельної ДТП біля Бару. Прокурор дав покермувати працівниці суду

На Вінниччині від коронавірусу померли двоє людей. Цифри по районах

Нові дані по COVID: скільки випадків на 23 листопада в Україні та на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up