Газета RIA і сайт "20 хвилин" - лауреати обласного конкурсу серед спортивних журналістів і ЗМІ «Україна Олімпійська»

Газета RIA і сайт "20 хвилин" - лауреати обласного конкурсу серед спортивних журналістів і ЗМІ «Україна Олімпійська»

Підбито підсумки Вінницького обласного етапу XVI Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів і ЗМІ «Україна Олімпійська» (2019 рік).

Компетентне журі зібралося в офісі відділення НОК України у Вінницькій області. До нього входили відомі тренери Володимир Прошін (легка атлетика) та Іван Нагорняк (самбо і дзюдо), знані олімпійці Павло Хникін (плавання) і Михайло Книш (легка атлетика), заступник начальника спортуправління Вінницької ОДА Олександр Олійник і головний спеціаліст спортуправління Вінницької ОДА Наталя Конюкова.

Призери визначалися таємним голосуванням. Кожен член журі мав один голос, а потім результати складалися.

Відео дня

Найбільш запекла боротьба розгорнулась в номінації «Найкраща громадсько-політична газета року (відділ спорту). Тут два видання набрали однакову кількість балів, і журі вирішило визнати одразу двох переможців – «Місто» і «Вінницьку газету». Дебютант обласних конкурсів, часопис «Прапор Перемоги» (Калинівка), здобув бронзу.      

В інших номінаціях перемогли газета «Вболівальник»,  передача «Арена» на «Українському радіо: Вінниця», сайт відділення НОК України у Вінницькій області, спортивні журналісти Михайло Шафір і Вікторія Микитюк.

Переможці і призери обласного етапу конкурсу серед спортивних журналістів і ЗМІ «Україна Олімпійська» (2019 рік) тепер будуть представлені на Всеукраїнському фіналі.    

Підсумки Вінницького обласного етапу XVI Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів і ЗМІ «Україна Олімпійська» (2019 рік).

Найкраща громадсько-політична газета року (відділ спорту):

1 місце – «Вінницька газета», «Місто»;

2 місце – RIA;

3 місце – «Прапор Перемоги» (Калинівка);

4 місце – «Подільська зоря» (Вінницький район).

   
Найкраща спортивна газета року:

1 місце – «Вболівальник» (головний редактор – Олександр Рекрут).


Найкраща циклічна спортивна теле- і радіопрограма:

1 місце: «Арена» на «Українському радіо: Вінниця» (автор – Марина Перката).

2 місце – новини спорту на ТРК «Вінтера»  (автор – Артур Колесник).


Найкраще електронне видання (відділ спорту):

1 місце – сайт відділення НОК України у Вінницькій області;

2 місце – сайт «20 хвилин» (Вінниця);

3 місце – сайт «Власно інфо» (Вінниця);

4 місце – сайт «Вінницький футбол». 

Найкращі спортивні журналісти:

1 місце – Михайло Шафір (місцеві ЗМІ);

2 місце – Артур Колесник (ТРК «Вінтера»).

3 місце – Марина Перката  («Українське радіо: Вінниця») і Володимир Краковецький (сайт «Вінницький футбол»).  

Дебют в спортивній журналістиці:

1 місце – Вікторія Микитюк (газета «33 канал»).

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up