Дмитро Руденко знову обраний на посаду президента міської федерації футболу

Дмитро Руденко знову обраний на посаду президента міської федерації футболу
17 лютого в конференц-залі готелю «Оптіма» відбулася звітно-виборча конференція міської федерації футболу. Її головним питанням були вибори президента цієї громадської організації на наступні чотири роки.

Одразу чотири кандидати

Інтригувало те, що на місце очільника претендували одразу чотири кандидати, які пов’язані з провідними вінницькими аматорськими клубами. Зокрема, діючий президент міської федерації Дмитро Руденко (президент ФК «Вінниця»), Геннадій Трофименко («Нива»), Юрій Корбут («ЕМС-Поділля») і Валентин Вишталюк («ЯСКО»). Порадувало, що колишній радянський «одобрямс» відійшов у минуле.  

Далеко не всі бажаючі представники футбольної громадськості змогли потрапити на конференцію. Організатори заходу найняли службу охорони, яка пропускала на засідання лише делегатів конференції та журналістів. В президіумі, разом з Дмитро Руденком, були перший заступник голови обласної федерації футболу Семен Ханук, представник обласної федерації футболу Василь Мамчур і заступник голови спорткомітету Вінницької міської ради Роман Семчук. 

Відео дня

Конференція розпочалася з приємної події. Дмитро Руденко нагородив головного тренера ФК «Будівельник» Олега Шаповалова в зв’язку з його 60-річним ювілеєм.  

Паспорти футболістів та інші досягнення

Перші голосування по технічних питанням (обрання лічильної і мандатної комісії) не віщували подальшої бурі. Звіт Дмитра Руденка щодо виконаної роботи протягом каденції складався з відеоролику з відгуками відомих футбольних особистостей і змістовного докладу. Йшлося по чимало здобутків міської федерації. Приміром, про запровадження паспортів футболістів, що унеможливлює виступи одночасно за кілька команд; проведення чемпіонатів серед таксистів, працівників держустанов, бійців АТО; збільшення масовості у міських змаганнях з футболу і футзалу; запровадження зимової першості з великого футболу; запрошення на турніри до Вінниці володарів «Золотого м’яча» Ігор Бєланова та Андрія Шевченка та багато іншого.

Схвалив роботу федерації і її очільника Роман Семчук. Серед іншого, він звернув увагу, що в чемпіонаті міста з футзалу нині грає рекордна кількість команд – 54. Семен Ханук зауважив, що обласна федерація плідно співпрацює з міською і високо оцінив її роботу в більшості аспектів. Він лише звернув увагу, що, на жаль, у Вінниці й досі немає команди майстрів.

Зняли кандидатури на користь Корбута

Далі на адресу міської федерації почали лунати критичні зауваження. Президент ФК «Яско» Ігор Скоромний, депутат Вінницької міської ради хоча і поставив «задовільно» роботі федерації, водночас висловив здивування, чому і навіщо конференцію охороняє «Гепард». Геннадій Трофименко розкритикував малу наповненість офіційного сайту міської федерації футболу і висловив зауваження щодо розвитку пляжного футболу в місті над Бугом. Валентин Вишталюк розповів, що він так і не зміг отримати списку делегатів конференції, через що не мав змоги вести з ними агітаційну роботу.

Після цього Геннадій Трофименко і Валентин Вишталюк зняли свої кандидатури на користь Юрія Корбута, засновника «ЕМС-Поділля».

Беззаперечною більшістю голосів 

У своїй промові пан Корбут розповів, що вкладає чималі кошти в футбол, адже є засновником фірми і підприємства з виготовлення спортивного одягу. Серед іншого, він зупинився на необхідності покращення матеріального забезпечення та залученню інвесторів для міської федерації футболу. Дмитро Руденко в заключному виступі повідав о підготовці масових проектів: футбольній битві районів, підготовці міжнародного турніру у Вінниці тощо.

Здавалося, зараз варто перейти до голосування і завершити конференцію. Але опозиціонери, серед яких був президент «Ниви», депутат Вінницької міської ради Вадим Кудіяров, почали вимагати у керівництва федерації футболу списку всіх делегатів конференції. Або хоча б просили кожного з делегатів встати і назватися. Коли ці вимоги не були виконані, всі три опозиційних кандидати та їхні прихильники вийшли із залу засідань.

Відкрите голосування, зрозуміло, відбулося без них. 37 з 48 делегатів віддали свої голоси за Дмитра Руденка. 

Довідка

Руденко Дмитро Сергійович, 08.03.1981 року народження. Має 2 вищі освіти: юридичну та економічну, магістр права.
З 1988 року займався у СДЮШОР під керівництвом тренерів О.Макшака, Ю.Мисака, О.Серьогіна. Учасник дитячих та юніорських першостей України. Учасник та призер всеукраїнських та міжнародних змагань у складі збірних команд області.
З 1996 року гравець ФК «Нива-2» під керівництвом В.Реви. Сезон 1998-1999 року провів в складі ФК «Металіст» Харків.
З 1998 року є активним членом ФСТ «Динамо».
В 2010 році заснував ФК «Вінниця» та по теперішній час є його президентом.
За ініціативи та активної участі Руденка Д. С. створено інтернет-сайт www.vinfootball.at.uavinff.com.uaта створено тематичні групи у соціальних мережах http://vk.com/vinnfootballhttp://vk.com/footindoor, на яких висвітлюються футбольні події Вінниці. 
З 2010 року за участі Руденка Д. С. організовано та проводиться щорічний турнір державних установ Вінницької області.
З 2010 року спільно з О. Перепелицею організував та проводить щорічний турнір з футзалу «Новорічний кубок».
В 2010 році приймав участь в організації чемпіонату України серед працівників правоохоронних органів.
Чемпіон України з міні-футболу 2010 року серед працівників правоохоронних органів.
Дворазовий чемпіон м. Вінниці з футболу в складі ФК «Дерслужбовець». Дворазовий чемпіон Вінницької області з футболу у складі ФК «Держслужбовець» та ФК «Вінниця». Володар кубку області у складі ФК «Вінниця».
З 2012 року президент ВМГО «Федерація футболу».
З 2013 року президент ГО «Вінницька обласна асоціація міні-футболу (футзалу)».
З 2015 року член виконкому Асоціації футзалу України.

Previous Next

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Корбута жалко, его подставили его "друзья". Если бы он остался, набрал бы гораздо больше голосов. По тому что те, кто сняли свои кандидатуры (а также их группа поддержки) - пережитки прошлого, они кроме себя, подлости и вранья нечего не знают. Все городские команды только с радостью приветствуют, чтоб таких команд было меньше, ведь с ними одни скандалы, маты, драки, грубость, не уважение к соперникам и болельщикам. А за Юру проголосовали бы, я и ещё многие. У Корбута горит сердце за футбол. Я надеюсь он вовремя поймет, что он самодостаточнен и ему не нужна такая "помощь"
  • Анонім

    А ТЕПЕР БУДЕМО ЧЕКАТИ НА САМЕ ВІДЕО!!! ТАМ САМЕ ЦІКАВЕ!!!!

    І ВИНИКАЄ ЩЕ ОДНЕ ПИТАННЯ : ЯК МІЛІЦІОНЕР МОЖЕ ПОЄДНУВАТИ ДЕРЖАВНУ СЛУЖБУ В ПОЛІЦІЇ З ПОСАДОЮ ГОЛОВИ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ????

    ЧОМУ ПАН ІГОР КРЕВСЬКИЙ "СПІВПРЦЮЮЧИ" З ДМИТРОМ РУДЕНКОМ НЕ ПРИБУВ НА ВИБОРИ І НЕ ДАВ КОМЕНТАР???

    МОЖЛИВО ТОМУ ЩО В НЬОГО ПІДРОБЛЕНИЙ ДИПЛОМ ПРО ОСВІТУ???

    додаю декілька фото від учора))))))

    там не тільки була приватна служба охорони, а ще й ДСО номерні знаки яких видно + сам "пан" Руденко був з табельною зброєю, в робочий час)))

    Ратушная Татьяна reply Анонім

    тролі що ви нюхали або курили? яка зброя? який підкуп? ви хоч там хтось були? 37 за одного та 1 голос на трьох псевдокандидатів! мяко кажучи скоромний кудіяров та максименко розмахуючи корочками депутатів зганьбили вчора міську раду а згодом просто всра... від лютої ненависті обізвавши делегатів толпою! цікавий доречі альянс вчора вималювався... - лузери рвуться до корита! уявляю що ці в лапках обранці наголосують в міських сесіях! підлизуючись до керівництва міста,нишком роблять свої афери... і при чому тут краєвський? його там навіть не було! дуже швидко панове ви "блатними" поставали. Так серед делегатів є лікарі військові журналісти освітяни - вони для вас крутеликів не люди і це зрозуміло - так тримати!!!

    Ратушная Татьяна reply Ратушная Татьяна

    ну і на питання про охорону - дуже добре що вона ттам була хоч якось стримуючи натовп тітушок що прагнули увірватись на конференцію та зірвати голосування. Я вже не кажу про лякання перехожих на перехресті матами і грубощами. також що можна а що ні читайте закон про громадські обєднання.

    Анонім reply Ратушная Татьяна

    танічка Ваше місце в міліції ;) під столом ;)там де й і ви знаходитесь...

    а тих людей яких  ви згадували више, то я б радив Вам їх забути, а то вони і до Вас доберуться і дивись щоб ти потім з тими 37ми полупокерами на чолі з Краєвським(з фальшивим дипломом) не ховалися по куткам ;)

    Ратушная Татьяна reply Анонім

    о одразу видно хто пише...

    Анонім reply Ратушная Татьяна

    ага) нам немає чого втрачати, Юра не програв - ЦЕ ПЕРЕМОГА!!!

    для нас він наш президент клубу та наш голова федерації нашого футболу)))))

    так що танюха якщо що заїжджай в гості ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up