Від 450 до 5500 гривень. Дізналися, скільки цьогоріч коштує орендувати житло на Новий рік

Від 450 до 5500 гривень. Дізналися, скільки цьогоріч коштує орендувати житло на Новий рік
  • Новий рік вже на порозі, і питання із його святкуванням дедалі частіше спливає у кожного. 
  • А ще більше молоді люди ставлять собі запитання: «А де можна б було зібратися компанією?»
  • Тому ми зробили добірку квартир, приватних будинків та котеджів, які можна орендувати на цей новий рік у Вінниці.

Багато цьогоріч людей відмовляються від святкування, хтось планує залишитися в дома в колі рідних, а дехто хоче зібратися разом з друзями. Проте не завжди є можливість знайти безкоштовне житло для цього, тож доводиться вдаватися до оренди.

На сайті DIM.RIA проглянули актуальні варіанти на ці дні та проаналізували їх ціни.

Квартири

Всього на сайті за фільтром «Орендувати квартиру подобово у Вінниці на Новий рік» видає 25 пропозицій.

Відео дня

Найдешевшим варіантом є однокімнатна квартира на чотири спальних місця на Замості. В приміщенні є Wi-Fi, телевізор, електрочайник, газова плита, духовка та інші речі, які можуть бути потрібні. Її ціна за добу складає 450 грн.

Трішки дорожчий варіант на Київській. Це двокімнатна квартира, ціна якої за добу 500 грн, а всього там п'ять спальних місць. Як і в попередньому варіанті, квартира повністю облаштована речами.

Найдорожчим варіантом є однокімнатна квартира на Вишеньці на два спальних місця. Вона укомплектована всім необхідним для проживання: підігрів підлоги, кондиціонер, два телевізори, холодильник, пральна машина, wi-fi, фен, праска, духовка. Ціна за добу — 1000 грн.

За таку ж ціну можна орендувати трикімнатну квартиру на 10 спальних місць в районі Старого міста. Ціна — 1000 грн.

Проте середньою ціною оренди квартири на новий рік у Вінниці є 700-800 грн. Наприклад, за 800 грн можна орендувати трикімнатну квартиру на Вишеньці.

Приватні будинки

З приватними будинками цьогоріч у Вінниці та в передмісті важче: в оренді є лише чотири варіанти.

Найдешевшим з них є будинок на шість спальних місць на Старому місті. Біля нього є стоянка для автомобіля та тихий задній двір з мангалом для комфортного відпочинку. Добова оренда його становить 1500 грн. 

Неподалік Вінниці, у Зарванцях, здається гостьовий будинок «Barbecue House». На ділянці є ставок, альтанки з мангалами, стоянка для авто. Він має до 30 спальних місць, а вартість оренди залежить від кількості осіб і тривалості найму. На сайті пише ціну 2500 грн.

Ще один варіант в передмісті — оренда двоповерхового будинку на 10 спальних місць. Знаходиться він у Стрижавці на березі озера.

В описі вказано, що на першому поверсі знаходиться зал на 14-18 персон, стилізований під під мисливський будинок, з каміном. Є кухня з усіма кухонним знаряддям, плита, холодильник, мікрохвильова піч, чайник тощо. На другому поверсі три роздільні спальні з дерев'яними двоспальними ліжками і санвузол.

Вказано також, що в разі перебільшення кількості 10 осіб, за кожного чоловіка ще 50 грн. На території є місце для паркування на три автомобілі, сам двір з альтанками, стаціонарним мангалом та гойдалками. На додаток є і лазня, її ціна 800 грн за дві години. А загалом оренда за добу тут буде 5000 грн.

І найдорожчим варіантом із запропонованих є оренда двоповерхового будинку в мікрорайоні Пирогово.

Як пишеться в описі, там сім кімнат, 10 спальних місць. В кожній спальні свій санвузол, є простора камінна зала та закрита парковка для автомобілів. На території будинку також знаходиться альтанка та мангал. Його ціна вартує за добу 5500 грн.

Загалом такі варіанти квартир та будинків залишатимуться актуальними й на інші свята.

Скільки коштують квартири у Вінниці на кінець 2023 року?

Також на сайті DIM.RIA оприлюднили звіт за 2023 рік про ситуацію на ринку нерухомості в Україні, де проаналізували зміни, які відбулись за цей рік.

Вінницька область входить до семи областей, де ціни на однокімнатні квартири на вторинному ринку за рік найбільше зросли. Станом на грудень цього року середня вартість однокімнатної квартири у Вінниці становила 49,490 тис. доларів, що на 25,5% більше, ніж у січні 2023 року. 

А середня вартість 2-х кімнатних квартир на вторинному ринку у Вінницькій області нині становить 64,474 тис. дол. США і 3-кімнатних — 79,747 тис. дол. США.

За цей рік вартість квадратних метрів на первинному ринку нерухомості Вінниці також зросла. Станом на грудень 2023 року середня вартість квадратного метра житла в новобудовах у Вінницькій області становила 33,289 тис. грн. Це на 12,7% більше, ніж у грудні минулого року.

І оренда квартир у Вінниці теж зросла на 28,8%, в порівняні з січнем. На сьогодні оренда 1-кімнатної квартири в Вінницькій області складає 11,532 тис. грн.


Читайте також:

Податки, пенсії, соцдопомога: що зміниться для вінничан з січня?

У трьох багатоповерхівках Вінниці встановили індивідуальні теплові пункти

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Светлана Семенюк

    Господи, невже зараз до св,яткування?
  • Олег Кожушный

    Як так також думаю. А  подумайте про наших Героїв в окопах, які наближають нашу перемогу щоденно, навіть в свята. То про що ще можна говорити......
  • Наталья Христина

    Мені здається, Де святкувати?, зараз нікого не цікавить. Інша справа, як допомогти, щоб наблизити нашу спільну перемогу.
  • Олена Гайдей

    Під час війни....???? Які  святкування?!

keyboard_arrow_up