Важливе за вчора. Найцікавіші новини 12 грудня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 12 грудня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 12 грудня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Від моргу до поминок: скільки коштують похорони у Вінниці?

Від моргу до поминок: скільки коштують похорони у Вінниці?

Смерть рідної людини завжди застає зненацька. Попри емоції, родичам все одно доводиться займатися похованням. Журналісти розібралися, що потрібно робити, коли у вас померла близька людина і скільки будуть коштувати похорони у межах міста.

 

Відео дня

В Калинівці збили велосипедиста. Водій спішив до родички, яка потрапила в ДТП

В Калинівці збили велосипедиста. Водій спішив до родички, яка потрапила в ДТП неподалік

12 грудня, водій автомобіля ЗАЗ-Daewoo збив велосипедиста. Від отриманих ушкоджень потерпілий загинув на місці події. У поліції розповіли перші подробиці досудового розслідування.  Ми дізналися трохи більше.

 

Смертельна ДТП біля Вороновиці: у поліції розповіли перші подробиці

Смертельна ДТП біля Вороновиці: у поліції розповіли перші подробиці

12 грудня, поблизу селища Вороновиця зіткнулись лафет «Мерседес» та вантажівка DAF.  Аварія сталась близько пів на п'яту годину ранку.

— За попередньою інформацією слідства, 28-річний водій лафета, який на причепі перевозив два автомобіля, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою. Водій евакуатора та його 58-річний пасажир від отриманих ушкоджень загинули на місці пригоди, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 

На Вінниччині вже померла 331 людина від коронавірусу. Цифри по районах

На Вінниччині вже померла 331 людина від коронавірусу. Цифри по районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус станом на 12 грудня. Наразі в області зафіксували 19 тисяч 678 випадків. Додалося 199 нових випадків.

 

У Вінниці КОРДівці накрили банду, яка продавала важкі наркотики

У Вінниці КОРДівці накрили банду, яка продавала важкі наркотики

Слідчі-детективи Головного управління Нацполіції у Вінницькій області поліції задокументували злочинну діяльність банди з чотирьох вінничан, які в Вінниці продавали амфетамін та марихуану. За наявною інформацією слідства, вінничани близько півроку займались збутом наркотиків.

Читайте також:

Як правильно заводити машину в мороз: автогонщик дав корисні поради водіям

 Наслідки негоди у Вінниці: вчора на дорогах сталося 15 аварій  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up