Ми поділимося рецептами смачного і красивого домашнього печива.
Час приготування: 2 години
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Дивіться відео «Найкращі різдвяні десерти різних країн»:
Час приготування: 1 година
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Просійте в миску борошно, додайте яєчний білок, лимонний сік, цукор і рослинно-вершкову суміш. Розітріть руками і замісить тісто. Скачайте в кулю, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 15-30 хвилин.
Підготовлене тісто розкачати, виріжте формами печиво і акуратно перекладіть на деко, застелене пергаментним папером.
За допомогою коктейльної трубочки виріжте отвори, щоб готові печива можна було повісити на ялинку. Ковпачком від фломастера або кришкою від пляшки виріжте отвори на самому печиво.
Поставте деко з печивом в духовку, розігріту до 180 °С, на 4-5 хвилин.
Дістаньте печиво з духовки і змастіть жовтком, змішаним з водою. В отвори насипте дроблення різнокольорову карамель і знову поставте в духовку. Коли карамель розплавиться, а печиво придбає золотистий колір, дістаньте з духовки і дайте печінкою охолонути, щоб карамель добре застигла.
Акуратно зніміть з пергаменту і протягніть стрічки.
Час приготування: 45 хвилин
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Борошно змішати разом з цукром, сіллю і прянощами. Додати нарізане кубиками холодне масло і розтерти руками або збити в комбайні.
Додати мелені горіхи, яйце і замісити тісто. Поставити його в холодильник мінімум на півгодини. Розкачати на присипаної борошном поверхні в пласт товщиною близько 5 мм. Вирізати за допомогою формочок печиво.
Викласти на застелене пергаментом деко і випікати при 180 ºС протягом 10-15 хвилин.
Готове печиво остудити, прикрасити шоколадною глазур'ю і половинками волоських горіхів.
Читайте також:
Відкриття резиденції святого Миколая під питанням, але динозаврів встановлюють
У вінницькому зоопарку підготували нову програму для сімейного відпочинку
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 7 від 12 лютого 2025
Читати номер