Готель для вінницьких кішок. На Поділлі відкрили простір для пухнастих

Готель для вінницьких кішок. На Поділлі відкрили простір для пухнастих
  • В мікрорайоні Поділля відкрили готель для котиків.
  • Тут пухнасті улюбленці можуть гуляти та розважатися у власному просторі.
  • Розпитали власницю про умови, ціни та роздивилися усе на власні очі.

Відпустка — чудовий час та можливість аби відпочити тілом і душею. Але що ж робити, якщо пухнастого улюбленця ні з ким залишити? Саме для таких випадків створюють готелі для котів та собак.

У Вінниці відбулось відкриття нового готелю для котів «У Юти». Його головна особливість – це місце для розваг та прогулянок вашого котика.

Відео дня

— Найголовнішою нашою метою було те, щоб котик мав змогу переміщуватися, а не просто сидіти у боксі, — розповідає власниця готелю Дана Нагорняк.

Дана Нагорняк, власниця

За словами Дани, більшість готелів дають можливість котику знаходитись лише у боксах, без вигулу.

— Ми створили цілу кімнату для переміщення пухнастих, аби вони мали змогу розім’яти лапки, пострибати та побігати. Це дуже важливо. Як можна тримати тиждень тваринку у замкнутому просторі? – розповідає Дана.

«У Юти» — це салон для грумінгу собак та котів, а також зоомагазин. Готель вирішили створити, тому що з’явився попит.

— Наші клієнти усе частіше почали запитувати чи немає у нас функції готелю. Ось ми і подумали: чому б і не спробувати?, — говорить власниця. — З готелем для собак більше клопоту, як мінімум через те, що їх потрібно вигулювати. Тому вирішити почати з котиків.

Котячі «номери»

На даний момент готель розрахований на двох відвідувачів одночасно. Дана розповідає, що з легкістю могли б зробити більше боксів, але стараються орієнтуватись на якість, а не на кількість.

Величина одного боксу для кота складає 100 на 120 см.

— Ми з дівчатами навіть залізли туди вчотирьох, — сміється Дана. —  Бокси спеціально розроблені такими великими, щоб була можливість розмістити там, як кошеня, так і величезного мейн-куна.

У боксі є місце для туалету з наповнювачем, іграшок, мисочок для їжі та ліжечка вашого котика. Також можна прилаштувати переноску, у якій принесли котика – місця вистачить. 

— Є коти — інтроверти, їм подобається ховатись усередині переноски, це їх нора та зона комфорту. Тому це хороша ідея, — розповідає дівчина.

За словами власниці, бокси для утримання пухнастих покриті спеціалізованим водовідштовхуючим матеріалом для легкості дезінфекції місця.

— За котами проводиться постійний нагляд та прибирання лотка кілька разів на день. Все робимо швидко та якісно, щоб улюбленцям було комфортно і вони проживали у чистоті, — розповіли в готелі.

За час знаходження вашого кота тут, працівники робитимуть фотозвіт та надсилатимуть власнику фото, щоб він не хвилювався.

Відбір клієнтів

— Одночасно у готелі можуть знаходитись два котики. По одному на бокс, — говорить Дана. — Якщо у вас двоє улюбленців — поселити їх зможемо лише за умови, що обидва бокси будуть вільними.

Співрозмовниця розповідає, що коли в готелі знаходиться один кіт — він має вільне право переміщення увесь час — між боксом та кімнатою з іграшками та різноманітними котячими девайсами.

Якщо у готелі знаходиться два кота — їх щогодини будуть випускати у кімнату по черзі. У боксах вони знаходяться увесь час лише протягом ночі.

— Будь-якого котика приймете до себе у відвідувачі? — питаємо власницю готелю.

— Ні, є певні критерії відбору. Перше і найважливіше – котик має бути щеплений по віку і мати ветеринарний паспорт, з усіма наліпками про щеплення і дегельмінтизацію, — говорить співрозмовниця. — Котик повинен бути оброблений від паразитів, не мати бліх та шкірних захворювань.

Також важливим моментом є те, що у готель приймаються лише ті коти, які харчуються кормом, а не натуральними продуктами.

—  А також ми не візьмемо котика з серйозними захворюваннями, наприклад, серця, — каже власниця. — У нашому штаті, на жаль, поки що немає ветеринарного лікаря.

Ціни на послуги

Мінімальний термін перебування котика у готелі – одна доба.

— Чим довший термін перебування улюбленця у готелі — тим нижча ціна, — говорить Дана.

Грумінг-салон «У Юти» був заснований п’ять років тому завдяки маленькій веселій хмарці на ім’я Юта – песику породи бішон фрізе.

— Вона наш директор, — сміється Дана. — Завдяки їй і існує наш салон, магазин, а тепер і готель. Ідейна муза.

 

Читайте також:

«Безвіз» для кота й собаки або що потрібно для поїздки за кордон з твариною

«Парковка» для собак біля «Сільпо». Ламають замки, бо садити тварину за грати не гуманно?


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Лариса Корнюшкина

    Работа есть в отеле?
  • александр диденко

    Есть онлайн трансляция ? Обычно владельцам дают возможность смотреть за своими животными в отеле в онлайн режиме
  • Людмила Безпалько

    Чудова ідея)
  • Опасный Генри

    Хочу там работать. Киньте в лс контакты

    Dana Saveleva reply Опасный Генри

    Можете мне написать)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up