У свій день народження «Інтер» подарує мільйонам глядачів великий святковий концерт (Прес-служба "Інтер")

У свій день народження «Інтер» подарує мільйонам глядачів великий святковий концерт (Прес-служба "Інтер")

20 жовтня «Інтер» відзначить своє 22-річчя. До цієї дати телеканал підготував великий святковий концерт «Інтер. Один на всіх. Мільйонам наших глядачів присвячується», який покаже в ефірі в день народження, 20 жовтня, о 20:30.

«Основна ідея концерту відображена в його назві, – каже Ганна Безлюдна, керівник Inter Media Group. – В цей день, 22 роки тому, з'явився «Інтер» – канал, який став зараз вже суспільним явищем, всупереч або завдяки обставинам, які виникли в нашій країні в останні кілька років. Ми дуже точно розуміємо наших глядачів. Ми дуже вдячні людям за їхнє ставлення, за відгуки в соціальних мережах, за їх щиру реакцію після резонансних проектів та великих концертів. Якби не їхня підтримка, цілком можливо, ми не змогли б робити такі великі і круті речі, які робимо. Ми вдячні нашим глядачам, і саме це хочемо сказати нашим концертом».

Вітати телеканал з днем ​​народження будуть Ірина Білик, Таїсія Повалій, Ані Лорак, Loboda, Олег Винник, Віталій Козловський, Міла Нітіч, ​​Alekseev, Наталя Гордієнко, Влад Ситник, Наталя Валевська, Володимир Гришко, Артем Позняк, Вадим Олійник, Іван Березовський, групи «Авіатор», «Брати Карамазови», Open Kids, «Анна-Марія», тріо «Парадиз»

Відео дня

Ведучі святкового вечора – Анастасія Даугуле і Андрій Доманський – будуть говорити про важливі події, які знаходять відображення в ефірі, про відносини з глядачами, про героїв проектів, про талановитих людей, які прославляють нашу країну. Деякі з них перебували під час зйомок концерту в залі для глядачів: легендарні спортсмени Альбіна та Ірина Дерюгіни, Стелла Захарова, Яна Клочкова, Владислав Ващук, академік Петро Толочко. Під час концерту ведучі згадали про гідних і світлих людей, яких з нами вже немає. Один з них – Кузьма Скрябін – талановитий музикант, неординарна особистість і ведучий телеканалу «Інтер», який дав шанс багатьом молодим артистам. Під час святкового концерту на сцену вийдуть учасники проекту «Шанс», а сьогодні – відомі виконавці.

У концерті прозвучать пісні різних років, улюблені мільйонами слухачів. Серед них – музичні твори із знаменитих кінофільмів, пісні, які виконували Муслім Магомаєв, Лев Лещенко, Алла Пугачова. Таїсія Повалій заспіває легендарну «Червону руту». У виконанні Наталії Гордієнко прозвучить «Нас б‘ють, ми літаємо». Група «Анна-Марія» згадає «На трибунах стає тихіше», а Віталій Козловський виконає пісню «Цей світ придуманий не нами».

Не пропустіть великий святковий концерт «Інтер. Один на всіх. Мільйонам наших глядачів присвячується »- в суботу, 20 жовтня, о 20:30 на телек

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up