За часів якого прем’єр-міністра України жилось краще? (ОПИТУВАННЯ)

За часів якого прем’єр-міністра України жилось краще? (ОПИТУВАННЯ)
  • Вчора, 4 березня, повноваження прем’єр-міністра України склав Олексій Гончарук. Ми вирішили запитати у наших читачів, під час якого прем’єра їм краще жилось.

У середу, 4 березня, Рада призначила нового голову уряду Дениса Шмигаля. Відповідне рішення підтримали 291 народних депутати.

Понад 46 відсотків читачів, які прийняли участь в опитуванні, поставили оцінку «0» роботі прем’єра Олексія Гончарука. Майже 16% оцінили його діяльність в одиницю за п’ятибальною шкалою. Понад 23% виставили двійку та лише один відсоток поставив п’ятірку.

Відео дня

Під час якого прем’єра було краще?

Пропонуємо вам обрати кращого керівника українського уряду серед прем’єрів, які працювали останні роки.

Уряд упродовж останніх 18 років, до речі, очолювали п’ять прем’єр-міністрів. Чим вони запам'яталися, починаючи від часів урядування Юлії Тимошенко і до сьогодні, дивіться у сюжеті:

 

Опитування

За часів якого прем’єра Вам краще жилось?

Повний список українських прем'єрів за тривалістю їх урядування: дивіться інфографіку 24 каналу
 

прем'єри України, прем'єр-міністр

 

Читайте також:

Президент Зеленський призначив шістьох голів районів. Що відомо про них?

Верховна Рада в руках «Слуги народу»: Команда Зе обійшла Гройсмана навіть у Вінниці

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (182)
  • Виктор Правдивый

    Забыли как Азаров говорил брать лопаты и сажать картошку и что капуста дешёвая?
  • Буба Касторский

    Треба судити по вчинкам. В роки світової кризи ,ЮВТ спромоглася погасити заборгованість по зарплатні, відмінити віялові відключення електроенергії, з доходів бюджету виплатити по 1000 грн,скоротити бюджетный борг. Хто ще с прем'єрів зробив більше?
    Тільки факти і цифри .
  • Попов Евгений

    если бы не боты гройсмЭна то он наверное победил гончарука по антипатии.
  • Николай Ильченко

    Азiров кращий??? Ви що такi самi як й вонО??)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up